Elegant & Romantisk Bryllupskake i lyserosa og hvitt { Utsmykkede Blomster }

IMG_0703 copy

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens bryllupskake er en kake jeg virkelig koste meg med å lage, skjønne Susanne ønsket en enkel og elegant kake – med vakre detaljer. Sammen kom vi frem til et herlig design, og jeg fikk ganske frie tøyler. Herlig! Klikk deg videre for å se flere bilder…

IMG_0704 copy

Jeg elsker slike fantasiblomster – med litt bling/brosjer i midten! Gjerne litt shimmer/glitring, herlig! ♥ Fargevalget var hvitt og lyserosa – med innslag av littegrann sølv.

IMG_0706 copy

Jeg laget kaken i 4etg, og jeg har trukket den med ekstra hvit marsipan (ifra pals) Blomstene har jeg laget i forkant, slik at de rekker å tørke i ønsket fasong. Pynten fester jeg med littegrann royal icing (pisket eggehvitte og melis)IMG_0705 copy

Disse blomstene har jeg laget hvite, og deretter airbrushet de med lys rosa matfarge. Om du ikke har airbrush fungerer det flott å bruke kost og pulverfarge også, da oppnår du også sjattering i fargene. Husk å la blomstene tørke i forkant, slik at fargen blir jevn ved bruk av pulverfarge. I midten av slike fantasiblomster som dette lager jeg små brosjer av marsipan/sukkerpasta/spiselige perler. Den øverste, og 3 etg, har jeg dekorert med litt hvite sukkerperler. Dette er enkle små detaljer –  de tilfører kaka akkurat det bittelitt ekstra ♥ Sukkerperlene festet jeg med spiselig lim. IMG_0707 copy

Det var det hele for i dag – hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage kaka deres Susanne & Anders! ♥

Ønsker DEG en strålende dag!

Stor klem,

tonerose-underskrift_thumb.jpg

2 Comments

 • Linda on August 8, 2013

  FLINKE FLINKE TONE! Såå fantastisk vakker kake du har laget!!

  Tenkte bare høre med deg, jeg var på et av dine blomsterkurs hvor vi lærte å lage en slik fantasiblomst du har på kaken din her… men husker ikke lenger hva slags form vi brukte til å lage den… har du en link?

  Og forstår ikke helt hvordan du klarer å lage brosjen på bilde nr2.. er virkelig ALT i marsipan? Har du en form du kan legge ut en link til her også?¨

  Ha en superfin dag!

  Klem fra Linda 🙂

  • Tonerose on August 9, 2013

   Hei Linda,

   Hjertelig tusen takk for det, snille deg! =)

   Jeg har kjøpt min form på ebay, og selgeren er ikke der lengre. Men de har sikkert noe tilsvarende hos feks kakeboksen.no =) Pionutstikker =) Jepp, det stemmer! Disse mener jeg at jeg laget av sukkerpasta, men kan også lages i marsipan =) Brosjen som jeg har i bildet nr2 har jeg laget selv, av mitt eget smykke. Brukt makeyourownmolds silikonmasse for å lage egen silikonform, da jeg ikke klarte å finne brosjeformer som jeg likte godt =) Masse til å lage egne silikonformer har de fått inn på kakeboksen tror jeg =)

   Stor klem! =)

Leave a Reply