Elegant og Søt Dåpskake til skjønne søskenbarn

dåpskake babykake marsipanpynt IMG_3220

Velkommen til ToneroseDesign ♥  I dag vil jeg dele et bildedryss av ei dåpskake jeg var så heldig å få lage til et par herlige søskenbarn, som delte dåpsdag. Supergøy! Mammaene ønsket en ren og elegant kake, gjerne med litt søte detaljer, men forholdsvis “enkel”. Det var det klart jeg kunne lage! ♥

dåpskake babykake marsipanpynt IMG_3216

Jeg modelerte en nusselig kaketopper til kaka, med søskenbarna sovende i et gammeldags trefat/trau. Mammaene ønsket litt tåkete farger i rosa og blått – dermed tenkte jeg det ville passe flott med et trau i kalde bruntoner. All pynt på kaka er spiselig, laget av marsipan.

dåpskake babykake marsipanpynt IMG_3217

Kaken er trukket med ekstra hvit marsipan (pals, oslo), og rundt kaka har jeg preget diamantmønster med et lite pregehjul. Jeg har blitt spurt om fremgangsmåte på dette, jeg håper å få lagt ut en tutorial etterhvert. Men først blir det roser, det har jeg lovt lenge! (må bare få litt tid til det!) ♥

dåpskake babykake marsipanpynt IMG_3214

Babystashet har jeg laget ved å bruke ulike silikonformer ifra first impression (fåes kjøpt hos festfabrikken.no og kakeboksen.no – rabattkoder ToneroseDesign 5% rabatt)

dåpskake babykake marsipanpynt IMG_3224

Blomstene har jeg laget ved å bruke ulike utstikkere, i kombinasjon med ulike silikonpregere – jeg liker å mixe og matche disse, da oppnår jeg flere ulike varianter av blomster!

dåpskake babykake marsipanpynt IMG_3226

Liten pynt som feks sukkerperler (ifra drOetker) limer jeg fast med bittelitt vann eller vodka (tørker raskere pga alkoholen fordamper), større pynt limer jeg fast til kaka ved å bruke royal icing (pisket eggehvitte og melis)

dåpskake babykake marsipanpynt IMG_3229

Det var det hele for i dag, jeg håper dagens kake var til inspirasjon! ♥ Hjertelig tusen takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka Beate og co ♥

Ønsker DEG en strålende dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments

  • anette on March 7, 2013

    oi så herlig kake 😀 suuper søøt 😀 !!

    klemmer anette:)

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...