{ Emoji-party // Invitasjoner // Gratis print }

Som tidligere nevnt koste vi oss med fullt hus på lørdag, dermed tenkte jeg det var på sin plass å dele invitasjonene! =) Og dele designet som gratis print, i tilfelle DU har lyst til å invitere til tilsvarende party =) Temaet for selskapet var emoji – et gøyalt tema som kan tilpasses etter ønske.

Og ikke minst et tema som passer for veldig mange aldre! =)

Jeg designet invitasjonene i photoshop, og designet de i samme stil som jeg laget trykksakene til bursdagen ellers =) Siden temaet var emoji´er tenkte jeg det kunne være gøy å lage invitasjonene som meldinger med mange emojier i!

Jeg legger ved et par ulike varianter, da kan du velge den du synes det er enklest å fylle inn egen tekst i =) Klikk på ønsket bilde over, da popper bildet opp i større størrelse (mulig du må klikke 2 ganger) Da blir bildet større og egner seg fint for utskrift. Jeg skrev ut invitasjonene våre i størrelse 10x15cm (4stk på ett a4-ark) – men jeg lagret de litt større i tilfelle du ønsker de i A5 størrelse. Jeg printet ut de ferdige invitasjonene på glossy fotopapir, men her velger du selvsagt det du måtte ønske =)

Håper invitasjonene faller i smak; enjoy!

Stor klem =)

// Alle innlegg fra emoji-bursdag vil etterhvert bli samlet HER

// masse tips til barnebursdag finner du samlet HER, eller sortert under ulike temaer/kategorier i fanen “barnebursdag” øverst på siden =)

// masse gratis print samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...