En HERLIG dag!

IMG_7847 2 bw komp
Velkommen! Så koselig at du titter innom bloggen min i dag, det setter jeg  STOR pris på! I dag blir det et mini-innlegg ifra meg – alt jeg vil i dag er å ønske deg en DEILIG dag!! ♥ Jeg gleder meg til en lørdag jeg vet vil bli herlig, og jeg håper du også får en herlig dag! Dette bildet av Daniel tok jeg her om dagen – han hadde akkruat krabba opp i sofaen og satt stille i noen få minutter. Dermed var det kun dagslys som belysning, jeg stilte inn til blender 2.8 og lukkertid 100 mener jeg. Husker desverre ikke iso’n for øyeblikket! Og litt etterbehandling i photoshop – jeg har fått så sansen for svarthvitt om dagen. Så stor lille minstemann er blitt allerede, tenk at han allerede er over et år! ♥ Tida går så altfor fort!
Jeg håper du får en HERLIG dag i dag!! Stor klem fra meg!

11 Comments

 • Lene on April 29, 2012

  For en herlig liten gutt du har, nydelig bilde <3

  Stor klem

 • Tonerose on April 28, 2012

  Hi Exam Notes,

  Thanks! ♥

  I hope have a GREAT weekend as well! :o)

 • Tonerose on April 28, 2012

  Hei Gro,

  Tusen takk for så gode ord!! :o)

  Jeg bruker hvit flytende farge, den er kraftig på fargen – men ikke slik hard/geleaktig som pastafargene. Jeg bruker enten wilton sin hvitfarge eller americolor. De har feks wilton sin her: http://www.kaketoppen.no/products/5025-white-icing-color Handler du her får du 5% rabatt om du oppgir kode tonerosedesign.

  :o)

  Har du i nok av denne fargen blir den garantert hvit! Men farg gjerne marsipanen inni en tykk plastpose – ellers blir det skikkelig klissete og hvitt overalt! hihi. bruk gjerne litt melis for å jevne ut all fuktigheten du tilfører.

  Fortsatt god helg til deg! :o)

  Stor klem!

 • Tonerose on April 28, 2012

  Hei Jane,

  Hjertelig takk for det!! ♥ Høres toppen ut, smart å være effektiv en liten stund – for deretter å kunne kose seg etterpå! Håper du har hatt en HERLIG dag!!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 28, 2012

  Hei Vivian,

  Hjertelig takk søta! ♥

  Mhmmm, ikke sant? DEILIG!! Jepp, vi koser oss massevis!

  Gokos!

 • Tonerose on April 28, 2012

  Hei Kari,

  Hjertelig takk for det! ♥

  Jeg håper du har en NYDELIG helg!!

  Stor klem!

 • Exam Notes on April 28, 2012

  Very nice picture.
  The kid is so cute.
  Have fun
  and great weekend
  Exam Notes

 • Anonymous on April 28, 2012

  Hei hei!

  Fantastisk blogg du har 🙂 Mykje inspirasjon å hente her. Takk skal du ha.
  Eg lurer på korleis du får marsipanen så kvit. Eg har prøvd å farge marsipan, men får den ikkje kvit. Kva merke brukar du ? Reknar med at det er gelefargar/pastafargar sidan dei er mest konsentrerte.

  På førehand takk for hjelpa 🙂

  Klem frå Gro

 • Jane on April 28, 2012

  For et nydelig sjarmtroll. Se de øya da 🙂
  Ønsker deg også en strålende helg. Her skal jeg være effektiv og vaske huset kjapt før jeg skal ut å nyte sola 🙂
  klem Jane

 • Viv on April 28, 2012

  Så nydelig bilde!!

  Og snakk om flaks med været, ‘a! Kos dere masse i helga!!!!

  Klem klem

 • Roka Design on April 28, 2012

  Herlig sjarmtroll her ja:):)

  En deilig dag til deg også kjære Tone:)

  Klem fra solfylte Bergen:)

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...