En HERLIG tirsdag!

IMG_4529 red

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg håper DU får en  vidunderlig tirsdag i dag!! Her hos meg går det i kjent stil litt  i ett, i helgen storkoste jeg meg med kurs sammen med herlige jenter. Hjertelig takk for superkoselige kurs jenter!! Gleder meg til å få tittet på bildene etterhvert, og såklart vist frem litt til dere som ikke var der – kursdeltakerne var superflinke!! I dag står det kakepyntlaging på timeplanen, og forhåpentlig blir det littegrann tid med pc’n etterhvert til mailbesvaring også. Innimellom (på nattestid, haha!) koser jeg meg med litt bilderedigering, har så sansen for å redigere slik som bildet i dagens innlegg. Elsker å få fokus på øynene, og med en så herlig litta prinsesse-modell er det klart det er gøy med littegrann redigering ♥

Nei, nå er det bare å komme i gang! Tipper du også har en like fullstappet dag! Stå på, og kos deg massevis! …husk å ta en liten pause innimellom og tenke på hvor godt du har det, det du er takknemlig for i livet ditt – det gjør iallefall jeg! ♥ Måtte dagen i dag bli den beste på lenge!

Stor klem,

tonerose underskrift

4 Comments

 • Celine on April 9, 2013

  Hei!
  Blir utrolig inspirert av å titte innom bloggen din og blir litt ekstra glad når jeg ser at du har lagt ut nye innlegg 🙂 Men en liten ting jeg lurte på når du skal legge ut bilder fra konfirmasjonen i fra Spania, skal ha konfirmasjon her hjemme i mai og trenger litt tips og inspirasjon 🙂 Ha en fin kveld videre!

  • Tonerose on April 23, 2013

   Hjertelig takk for det Celine!

   Bekalger sent svar – send meg mail så svarer jeg mye raskere! =) Skal se om jeg får lagt ut bilder av bordekkingen i morgen! =)

   Happy tirsdag!

 • Lykkelinn on April 9, 2013

  Nydelig bilde, Tone! Det er så gøy å følge med på deg og se at du virkelig får til det du har drømt om. Du er dyktig!!

  • Tonerose on April 23, 2013

   Hjertelig takk skjønneste Linn! ♥

   Jeg e SÅ takknemlig, kjempespennende å kunne drive for seg selv! =)

Leave a Reply