{ en magisk førjulstid }

SLIDE nissebaby copy copyOjojojoj, da er det jammen første søndag i advent allerede! Skal si dagene forsvinner raskt for tiden ♥ Jeg håper du har mulighet til forholdsvis rolige dager fremover – og kan kose deg med litt juleforberedelser og slippe julestress! Selv er jeg godt igang med julegavene, og gleder meg til å kunne sitte med litt hobbyprosjekt fremover, både med og uten småtassene. Det blir i år, som alle andre år, hjemmelagede juletreanheng og julekort – gleder meg til å komme igang! Jeg lurer litt på å bestille julekort på nett i år, vanligvis pleier jeg å scrappe disse – men det er dette med tiden da.. Noen som har gode tips å komme med? Uansett gleder jeg meg til å fotografere småtassene og kose meg med litt redigering etterpå ♥

I dag er jeg så heldig at jeg skal avgårde til Moss og holde Etasjekakekurs med vakre utsmykkede fantasiblomster hos skjønneste Therese / Sukkerdrøm – jeg gleder meg!! ♥ Når jeg kommer hjem/i kveld/natt blir det innspurt på julekalenderen – småtassene gleder seg VELDIG til 1.desember i morgen ♥ Det er så herlig med positiviteten og gleden til barn – utrolig takknemlig for at vi har to blide herlige gutter ♥ Julen er virkelig en fantstisk tid – gleder meg til juleverksted, pepperkakebaking, julestrømper, julefilm, turer til skøytebanen, julekalender, julelesing, fuglematlaging, julegave-verksted, julekortlaging, familiebesøk osv osv osv…

Jeg ønsker deg en magisk førjulstid – måtte den bli  fylt av glede, latter, og masse masse kjærlighet ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...