Enda en stilig app til mobilen – bilderedigering

bilde2
Velkommen til ToneroseDesign ♥ Husker dere jeg fortalte at jeg ble tipset av nydelige Lene om en stilig app til mobilen? Det var app’n Snapseed! Jeg hadde ikke hørt om den tidligere, kanskje fordi jeg vanligvis søker på de gratis app’ene? – men uansett, denne er helt herlig!! Du kan gjøre om bildene til vintage, gråtone, justere skarphet, justere lyset, justere kontrast, legge på ramme, tåke ned/gjøre utydelig – ja, VELDIG mye gøy! Knipser man litt bilder med mobilen er dette moro ♥ Den er enkel å bruke, helt toppen! Bildet i dagens innlegg knipset jeg en kveld jeg og gutta var på leikeplassen, og bildet var ganske mørkt. Jeg har redigert litt på det i snapseed – det eneste jeg har brukt photoshop til i ettertid er å legge på nettadressen!
Hjertelig takk til herlige Lene som tipset om denne stilige app’n! ♥ Jeg håper du også ble like glad for dette tipset som meg! Har du tips til andre app’er så legg gjerne igjen en kommentar – alltid gøy å dele med andre! Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen i dag, jeg håper det var til inspirasjon! ♥ Måtte dagen din bli VIDUNDERLIG! Stor klem!
tonerose underskrift

2 Comments

 • Tonerose on August 7, 2012

  Hei Rebecka,

  Tusen takk for det! =) Gøy å være på leikeplassen må vite!

  Tusen takk, håper du har en herlig dag også!

  Stor klem!

 • Anonymous on August 2, 2012

  Tusen takk for tipset :))herlig bilde !!! Ha en fortsatt fin torsdag
  Rebecka

Leave a Reply