Enkel bursdagskake til Mario-Party

Jeg henger visst litt bakpå med å dele bilder her inne på bloggen, og tenkte det nå var på tide å få delt litt idèer/inspirasjon til Super Mario – bursdag!

Da Daniel fylte 9 år hadde vi nemlig Mario-party – kjempegøy!

Bursdagskaka laget jeg i en enkel variant – med små leiker som pynt. Myyyye enklere/raskere enn å modelere av marsipan, og ikke minst likte Daniel å kunne ha figurene selv etterpå =) Selve kaka var en sjokoladekake, og jeg farget marsipan blå som jeg brukte til å trekke den med. Lurer du på hvordan jeg legger et marsipanlokk på en kake har jeg laget en video av dette – den videoen finner du HER. Om du ikke har brukt så mye marsipan tidligere, så er det antagelig mye enklere enn du tror å legge et marsipanlokk – det gjelder bare å vite hvordan =)

Deretter farget jeg litt marsipan grønn, kjevlet denne flat, og kuttet en bred stripe med et pizzahjul. Langs den ene kanten brukte jeg deretter en kniv til å lage “tagger” slik at det minnet litt om gress. Deretter brukte jeg litt vann på baksiden av marsipanen og “limte” den grønne marsipanen fast nederst langs bunnen på kaken. Jeg farget også litt marsipan gul, og brukte en liten stjerne-utstikker til å lage små stjerner. Disse brukte jeg en tannpirker og laget små øyne i også, slik at de minnet om stjernene (superboost) i Super Mario – spillet. Disse limte jeg også fast til kaken ved å bruke litt vann.

Helt til slutt plasserte jeg et skilt på kaken, og plasserte utover de små leke-figurene. Skiltet laget jeg i photoshop, printet på glossy fotopapir, og teipet fast til et par grillpinner.

Flere bilder av bursdagen til Daniel kommer, alt fra bursdagsbord-dekking til dessertbord! …og selvsagt, gratis print av popcornbegre osv =)

Ønsker deg en HERLIG dag videre!

Stor klem =)

// alle innlegg i kategorien SUPER MARIO PARTY vil bli samlet HER

No Comments

Leave a Reply