‘Enkel’ MikkeMus Bursdagskake 2etg

IMG_2321_mikke_mus_bursdag_kake

Velkommen til ToneroseDesign ♥  Dagens bilde er den ene bursdagskaka jeg laget til Daniels 2årsdag – det var litt hurra-meg-rundt med denne kaka, jeg hadde såklart egentlig ikke tid til å lage kake! hihi. Men, Daniel MÅTTE jo nesten få kake – det er klart han måtte få blåse lys! hihi. Jeg laget to små kaker (en vaniljekake m/sjokoladekrem, en tropisk aroma), og plasserte disse over hverandre. Nederste kaka trakk jeg med marsipan farget rød, og øverste kaka med ekstra hvit marsipan. Små sirker “limte” jeg fast på nederste kaka med bittelitt vann, øverste kaka dekorerte jeg med litt Mikke-hoder. Disse laget jeg av svart marsiapn, med en mikke-utstikker. Har du ikke dette, kan du fint bruke sirkler i ulike størrelser – en stor til hodet, og to mindre til ørene. De svarte mikke-hodene festet jeg svart spiselig glitter til (masse! hihi), det er det desverre vanskelig å se på bildet. Men synes det gav kaka en ekstra touch!! ♥  Dekoren festet jeg med bittelitt vann. Midt foran kaka, laget jeg en 2d MikkeMus figur. Ja, beina/skoa laget jeg forresten 3d – tenkte det kunne være litt nusselig! Denne Mikke’n laget jeg et par dager i forveien – slik at den rakk å stivne, og ørene kunne stikke over kanten på kaka. ♥  På toppen av kaka plasserte jeg et 2tall av marsipan, laget flere dager før slik at tallet holdt fasongen sin. Og såklart et par lys, så Daniel kunne blåse!

Det var det hele for i dag – hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom! Jeg håper du får en FORTYLLENDE dag! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...