{ Ninjago-bursdag // DIY // dessertbord }

KL5A8323_barnebursdag_ninjago_ninja_lego_bursdag_party

Her går dagene litt i ett for tiden, å flytte/selge/skoleoppstart langt unna/innspurt av bokskriving tar mesteparten av tiden – men det måtte selvsagt bli tid til littegrann bursdagsfeiring for skolegutten! Vanligvis gjør vi rimelig mye ut av bursdag her i huset – rett og slett fordi både store og små synes det er kjempegøy. Meeeeen, denne gangen strakk tiden overhodet ikke til – dermed ble det enklere løsninger. Men men, bursdagsbarnet var superfornøyd uansett!

KL5A8327_barnebursdag_ninjago_ninja_lego_bursdag_party

Jeg designet noen cupcakewrappere i photoshop – disse kan jeg selvsagt legge ut til gratis nedlasting om det er interesse for dette ♥ Det var veldig viktig for Lukas at de var i mange farger, hihi. Jeg prøvde meg på å smette noen i kule cupcakeformer (ferdige) – men det ble ikke godkjent, det var jo ingen Ninjagoer som var stripete! haha!

KL5A8329_barnebursdag_ninjago_ninja_lego_bursdag_party_dessertbord

Pappkrus fra FestFabrikken har fått Ninjago-øyne på, disse printet jeg ut på klistreark og festet til krusene. Lettvint og effektfullt! Pappkoppene er fyllt med mandelkjernepudding – en stor hit her i huset.

KL5A8334_barnebursdag_ninjago_ninja_lego_bursdag_party

Mmmmmmmmm!

M&m´s sortert i farger og lagt lagvis i glasskrukker.

KL5A8339_barnebursdag_ninjago_ninja_lego_bursdag_party_pavlova

Pavlova med vaniljekrem og massevis av friske bær og frukt. DEILIG!

Oppskrift på pavlova finner du HER. Jeg printet ut et skilt med teksten Lukas 6 på, i Ninjago-inspirert skriftstil. Festet skiltet til to stilige pappsugerør fra FestFabrikken med litt teip, og plasserte oppi kaka.

KL5A8340_barnebursdag_ninjago_ninja_lego_bursdag_party

Popcornbegre! Disse laget jeg i Photoshop med Ninjago-øyne, ble mye dette overalt på dessertbordet – men det var forholdsvis raskt å ordne istand – derfor ble det det. Lukas elsket det! Gratis nedlasting kommer ♥

KL5A8342_barnebursdag_ninjago_ninja_lego_bursdag_party

Jeg klistret fast Ninjago-øyne til svarte pappkopper også, veldig lettvint når øynene printes ut på klistreark. Klistreark har jeg kjøpt på Staples, pappkopper kommer fra FestFabrikken. Det som tar mest tid er å få løs klistrelappene når man har klippet rundt de ♥ Får å få litt høyde på dessertbordet bygde jeg og gutta legoklosser som koppene kunne stå på – lettvint og effektfullt! Planen var egentlig å bruke vanlige legoklosser, men tiden strakk ikke til – dermed ble det duplo isteden, det gikk LITT raskere!

KL5A8346_barnebursdag_ninjago_ninja_lego_bursdag_party_dessertbord

Da vi var i Legoland i sommer kom jeg over et fleecepledd med den røde Ninjagoen/Kai på – jeg planla umiddelbart dette som backdrop til dessertbordet! Det kan du tro jeg var glad for nå da huset plutselig stod på hodet og storebror hadde bursdag, dermed føltes bursdagen en hel del mer planlagt ♥ Perfekt!

KL5A8350_ninjago_cake_oreo

Bursdagskaka ble Oreo-kake! Ofte sitter jeg med bursdagskake til gutta i mange timer bare med pynten – men nå om dagen strekker tiden virkelig ikke til. Dermed ble det Ninjago-lego-kakepynt! Og veldig lettvint med oreokake, ikke noe marsipanlokk eller noe. Alt kakeutstyret mitt er pakket bort – dermed hadde jeg hverken tid eller mulighet til noe annet. Det var knotete nok å klare å oppspore en kakeform, hihi! Meeeeen, Lukas ble strålende fornøyd – og jeg må innrømmed et var veldig deilig å bli så raskt ferdig med bakingen. Og jammen var kaka DEILIG! Kan gjerne legge ut oppskrift om det er ønske om det ♥

Det var det hele – Ninjago/Lego-dessertbord på 1-2-3! Håper det kan være til inspirasjon, gratis nedlasting kommer ♥ Av annet til bursdagen laget jeg og gutta fargestifter i fasongen til legomenn, du finner DIY HER. Jeg brettet også mange kastestjerner av gullkartong, skal prøve å få laget en DIY av det. Gutta har lekt VELDIG masse med disse! Vi printet også ut lego fargeleggingsark til alle barna i bursdagen (til den ene familiebursdagen, denne gangen er alt så kaos her, sluttet i bhg, begynt på ny skole langt unna – flytting og alt, dermed ble det “bare” familiebursdager) Vi blåste opp heliumsballonger med Ninjago-øyne på (klistret på vanlige ballonger slik som øynene på pappkoppene osv, og pyntet med Ninjago-plakater gutta tidligere har fått i Ninjagoblader – hang på inngangsdøra osv.

Kjempegøy!

Happy day ♥

Stor klem!

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...