{ Enkel og imponerende ansiktsmaling // DIY // JukseSuperMamma // Hund }

Det nærmer seg Februar og karnevaltid i barnehagene – dermed tenkte jeg det passet med litt ansiktsmaling ♥

Her i huset ELSKER barna ansiktsmaling – kjempegøy! Det er utrolig populært i barnebursdag, eller bare en dag vi ikke helt hva vi skal finne på. Alltid suksess!

Barna er vanligvis UTROLIG takknemlige, så selv om jeg som maler kanskje ikke akkurat synes det blir seende ut sånn som jeg forestilte meg det spiller det ingen trille – unga blir garantert kjempefornøyde! I dag vil jeg dele en forholdsvis enkel ansiktsmaling – denne er hentet fra den nye boka vår JukseSuperMamma. (har du ikke boka enda kan du enkelt bestille deg den rett hjem i postkassa, les mer HER)

hund ansiktsmaling

Her er det Daniel som får lov til å bli malt – maler du små barn kan det absolutt være en fin idè å male et design som ikke tar så veldig lang tid. De har gjerne ikke tålmodighet til å sitte stille sånn innmari lenge, haha! Bruk ansiktsmaling som du får kjøpt på hobbybutikk, lekebutikk eller kostymebutikk. Her har jeg brukt et “maleskrin” hvor jeg blander fargene med vann. Start med å male litt hvitt på hele nesa, deretter litt brunt på hver side/utover kinnene. Mal med svart ansiktsmaling rundt det brune, og mal tuppen av nesa svart. En svart strek nedenfor nesa, og prikker på det hvite under nesa. Avslutt med en liten hvit strek på snuta – og hunden er ferdig!

Supersøt!

Have fun! ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...