{ Enkel og stilig dessert til Halloween! Laget på 5 minutter }

Lyst til å lage stilig dessert til Halloween?

Disse er kjempelette å lage – og ser stilige ut! Perfekt, sant??

#JukseSuperMamma

Halloween gresskar dessert mandelkjernepudding

Stilig og enkel dessert til Halloween – laget på 5 minutter:

 Her har jeg laget mandelkjernepudding – jeg har til og med brukt posemix, da er det bokstavelig talt gjort på 5 minutter. Du kan selvsagt gjerne lage vaniljepudding, gele el – akkurat hva dere selv liker best! Jeg har farget puddingen med litt oransj matfarge/gelefarge (kjøpes på kakeutsturbutikker, jernia osv) – effektfullt!

Røren har jeg helt i små rødvinsglass, på glassene har jeg på forhånd tegnet med svart permanent marker – ulike gresskar-ansikt. Stilig til Halloween! Tegner du utenpå glasset kan du fint fjerne dette etter at desserten er spist, går det ikke bort i vanlig vask kan det fjernes med litt plasterfjerner eller rødsprit. Dermed kan du bruke de vanlige glassene i kjøkkenskapet.

Have fun!

Stor klem

// mer Halloween-inspirasjon finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...