{ Lag en enkel og stilig “dørkrans” til Halloween }

Happy Halloween!

lag krans til døren til halloween ikea

Jeg og småtassene har laget en “krans” til inngangsdøra til Halloween ♥

Denne har vært planlagt flere år, men det er ikke alltid man rekker alt man har planlagt kan du si – bedre seint enn aldri..? Haha! =)

Uansett, vi fikk den i alle fall klar i år! =) Jeg har brukt en IKEA-ramme (kjenner du meg vet du at jeg elsker disse..!) Akkurat denne var selvsagt spraymalt lys rosa, dermed startet jeg med å spraye ramma svart. Det synes dessverre så og si ikke på bildet – men jeg har deretter malt ramma med decopagelakk og strødd over med svart glitter. I virkeligheten glitrer det massevis av det svarte glitteret! =)

Deretter har vi dekorert den veldig enkelt med et par små skjelett, et skilt og en sløyfe. Gutta har bestemt hva som skulle stå på skiltet… =) Har har jeg brukt et gammelt lite hvitt skilt jeg hadde fra før (det står god jul på baksiden) – deretter har jeg skrevet teksten med sprit-tusj, og brukt limpistol for å feste skjelettene sammen og deretter til skiltet. Ta-taaaa!

Raskt, enkelt og dekorativt. Deilig! =)

Til å henge opp ramma har jeg festet et smalt hvitt silkebånd bak, til denne har jeg deretter festet et langt silkebånd som jeg har hengt over en krok jeg har festet  opp-ned øverst på døren på innsiden. …hang du med? Det fungerer helt supert, den hvite kroken på innsiden av døra er sånn variant som du bare klistrer fast – kjøpt på Europris.

Håper dagens innlegg kan være til inspirasjon =)

Happy halloween!

Stor klem ♥

// mer Halloween-inspirasjon finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...