Enkel påskepynt // DIY // Bucket list

Lage enkel påskepynt selv?

Noe litt utenom det vanlige?

Da jeg kjøpte den store hare-plakaten syntes jeg det ble litt tomt ved siden av, dermed tenkte jeg at jeg kunne finne på litt enkel dekor som jeg kunne fylle plassen med. Løsningen ble å skrive en liten påske-bucket-list! =)

Planen var egentlig å bruke et gult gavepapir som bakgrunn, for da å hente inn litt mer lys gulfarge – men jammen var jeg tom for papiret, haha! Dermed fant jeg det bredeste gavepapiret jeg har (et mønstret julepapir) og skrev på baksiden av dette! Dermed kunne jeg velge lengden akkurat som jeg selv ønsket, og jeg hadde masse å ta av om jeg trengte å prøve meg på å skrive flere ganger. Jeg skrev det på frihånd, det ble litt så-der, men det får være bra nok =) Uansett gøy med litt mer påskepynt!

For å få pynten min til å henge flatt på veggen limte jeg fast en pinne øverst på arket, og nederst. Her kan du bruke det meste, valget mitt ble et par små flagg som jeg demonterte, og brukte pinnene. Jeg brukte limpistol for å feste pinnene til papiret, superlettvint! Som oppheng knøt jeg fast hyssing i den øverste pinnen før jeg limte den fast, ta-taaaa!

Enkel påskedekor litt utenom det vanlige på få minutter =)

Ønsker deg en DEILIG dag videre!

Stor klem =)

// alle innlegg i kategorien PÅSKE finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply