{ Enkel påskepynt med barna // Print til øyne }

Jeg har tidligere vist en superkul påskekylling Lukas har laget av en papptallerken han malte gul, og deretter pyntet med plastøyne, nebb osv (se bilde under) Nå har vi prøvd oss på en ny variant av denne =)

påskepynt hjemmelaget din

Her har vi brukt ferdig gule papptallerkener, har du ikke det i hus fungerer det kjempefint å male vanlige hvite tallerkner også, eller evt bruke gul kartong som klippes i en sirkel =) Istedenfor plast-øyne fra hobbybutikken har vi printet ut selv, jeg designet øynene i Photoshop og deler de her om du har lyst til å lage tilsvarende!

Limer inn en video over som jeg har laget i samarbeid med Holmen Senter, her finner du DIY av disse =)

Klikk på bildet under et par ganger slik at det blir større og egner seg bedre til utskrift. Skriv ut på vanlig ark, klipp rundt øynene og lim de fast med limstift eller litt teip midt på den gule tallerkenen. Bruk litt oransj kartong som dere klipper i en firkant og bretter på midten, dette blir nebbet =) Deretter klipper dere et par striper av den oransje kartongen og bretter disse som et trekkspill, teipes fast til baksiden av tallerkenen – og du får to bein til påskekyllingen =) Klipp gjerne litt oransje kartong i hjertefasong el slik at du kan teipe fast føttene på kyllingen også om du vil. Avslutt med å teipe fast noen gule fjær på toppen av hodet (baksiden av tallerkenen), eller pynt på annen måte! =) Vi teipet også fast en snor på baksiden av kyllingen, slik at den ble enkel å henge opp til pynt nå i påsken =)

Kos dere! Håper det kan passe fint med litt påskeaktiviteter nå i disse hjemmepåske/karantetider =) Ønsker deg en fortsatt HERLIG dag!

Stor klem =)

// alle innlegg i kategorien “Påske” finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...