Enkelt velkommen-skilt til barnebursdag

velkommenskilt daniel 1 år barnebursdag
Velkommen! ♥ I dag blir det mini-mini innlegg ifra meg – sykdom i huset! Dermed har jeg ikke kommet igang med å skrive innlegg fra kakebordet til Daniels ettårsdagsfeiring enda, men det kommer. Vi er friske og raske igjen før vi aner ordet av det! ♥
Dagens bilde er et lite skilt jeg laget til bursdagsfeiringen, jeg tror jeg kommer til å gjøre mer ut av dette ved fremtidige bursdagsfeiringer. Selv synes jeg det er en søt liten detalj! Perfekt å inkludere temaet på bursdagen allerede her (ja, antagelig i invitasjonene også da – hihi), sammen med bilde av bursdagsbarnet! Jeg har forresten hatt lyst til å kjøpe tavle/tegnebord til gutta (sånn typisk ifra ikea, hvor det er rull med tegnepapir og tavle i samme bordet), om barna dine har slik ville det vært supersøtt å sette den i inngangspartiet, og skrive velkommen til barnebursdag el på den!! Bildet på skiltet tok jeg før jul, jeg lurte egentlig på å lage julekort med “gammeldagse” bilder av gutta – men ble mye mer fornøyd med å “putte de oppi” en gaveeske! Uansett, liker dette bildet allikevel! ♥
Kjempekoselig at du tittet innom bloggen min i dag, jeg håper dagen din blir HERLIG!! Vi skal nyte en ROLIG dag ♥ Stor klem fra meg til deg!

4 Comments

 • Tonerose on January 28, 2012

  Hei Anonym,

  Hjertelig takk for så gode ord!! Vi koser oss med å lage masse i sammen, ellers foregår mye når gutta sover! :o)

  Ønsker deg en HERLIG helg!!

  stor klem!

 • Anonymous on January 28, 2012

  Såå utrolig flink du er :))
  Skjønner ikke hvordan du fåt tid til å lage så mye lekkert med 2 små barn 🙂
  Du har all grunn til å være stolt av deg selv 😉

 • Tonerose on January 28, 2012

  Hjertelig takk Monika! :o)

  Ønsker deg en riktig god helg!!

  stor klem!

 • Med kjæleik til livet on January 27, 2012

  koselig ….

  go bedrings klemma fra monika

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...