ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Enkelt velkommen-skilt til barnebursdag

velkommenskilt daniel 1 år barnebursdag
Velkommen! ♥ I dag blir det mini-mini innlegg ifra meg – sykdom i huset! Dermed har jeg ikke kommet igang med å skrive innlegg fra kakebordet til Daniels ettårsdagsfeiring enda, men det kommer. Vi er friske og raske igjen før vi aner ordet av det! ♥
Dagens bilde er et lite skilt jeg laget til bursdagsfeiringen, jeg tror jeg kommer til å gjøre mer ut av dette ved fremtidige bursdagsfeiringer. Selv synes jeg det er en søt liten detalj! Perfekt å inkludere temaet på bursdagen allerede her (ja, antagelig i invitasjonene også da – hihi), sammen med bilde av bursdagsbarnet! Jeg har forresten hatt lyst til å kjøpe tavle/tegnebord til gutta (sånn typisk ifra ikea, hvor det er rull med tegnepapir og tavle i samme bordet), om barna dine har slik ville det vært supersøtt å sette den i inngangspartiet, og skrive velkommen til barnebursdag el på den!! Bildet på skiltet tok jeg før jul, jeg lurte egentlig på å lage julekort med “gammeldagse” bilder av gutta – men ble mye mer fornøyd med å “putte de oppi” en gaveeske! Uansett, liker dette bildet allikevel! ♥
Kjempekoselig at du tittet innom bloggen min i dag, jeg håper dagen din blir HERLIG!! Vi skal nyte en ROLIG dag ♥ Stor klem fra meg til deg!
4 Comments
 • Tonerose on January 28, 2012

  Hei Anonym,

  Hjertelig takk for så gode ord!! Vi koser oss med å lage masse i sammen, ellers foregår mye når gutta sover! :o)

  Ønsker deg en HERLIG helg!!

  stor klem!

 • Anonymous on January 28, 2012

  Såå utrolig flink du er :))
  Skjønner ikke hvordan du fåt tid til å lage så mye lekkert med 2 små barn 🙂
  Du har all grunn til å være stolt av deg selv 😉

 • Tonerose on January 28, 2012

  Hjertelig takk Monika! :o)

  Ønsker deg en riktig god helg!!

  stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0