{ enkle DIY kapper // masker // superheltbursdag }

KL5A4709_superhelt_bursdag_barnebursdag

Da Lukas fylte 5år gjentok vi suksessen med å feire barnebursdagen på formiddagen en ukedag, vi har virkelig verdens beste barnehage! Store prinsen vår har begynt i ny avdeling, og de flotte lederne på den nye avdelingen synes også det er hyggelig med bursdagsfeiringer i barnehagetiden, jippi! ♥ Det har allerede vært flere barnehagebursdagsfeiringer etter sommerferien, kjempegøy!

Lukas hadde superhelt som tema for bursdagsfeiringen, det er VELDIG gøy med alle superhelter om dagen! Jeg planla opprinnelig å sy kapper til alle barna (26+lillebror, phui!) – men etter å ha sydd kappe til Lukas og Daniel innså jeg at det var en smule (!) tidkrevende… haha! (sta sa du??) Dermed ble jeg strålende fornøyd da jeg innså at nervøs fløyel/chenille kan jeg jo bare klippe til uten å sy! Jeg kjøper ofte disse pakkene med 3m nervøs fløyel på Jysk, de er så greie til duker til barnebursdag osv – dermed brukte jeg disse til å lage kapper til alle barna. Du og du så mye enklere, haha! Og unga var STRÅLENDE fornøyd, kjempestas ♥ Stoffet er jo også strechy – dermed knøt jeg enkelt en liten knute rundt halsen for å feste kappene – enklere kan det ikke bli ♥

Masker laget jeg også, du kan tro det var supersøtt med maaaaaaange herlige barn som løp rundt med kapper og masker! Maskene har jeg laget av gullkartong fra SøstreneGrene. Tynn strikk til å feste maskene finner du feks hos Stoff & Stil

superhelt masker gratis superheltmasker 2 gratis

Enjoy! ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...