Enkle og supersøte Cupcakes til Valentines dag

lag cupcakes til valentines dag IMG_3964 komp
Velkommen! ♥ I dag vil jeg vise bilder av noen forholdsvis enkle og supersøte cupcakes du kan overraske noen med på Valentines Dag! ♥ Jeg håper dagens innlegg er til inspirasjon! Enjoy! ♥IMG_4055 lag cupcakes til valentines dag
Dagens Cupcakes er pyntet med små skilt i papir, og disse kan du såklart printe ut, klippe og lime så lenge før du ønsker. Når pynten er klar på forhånd går det raskt å bake cupcakes’a! ♥ Oppdatering: gratis cupcakewrappere og skilt finner du HER
IMG_4063 lag cupcakes til valentines dag
Disse med lyserosa krem har jeg testet ut å bruke ferdig jordbærmousse (?) pulver ifra matbutikken, som piskes til krem ved å tilsette litt melk. SÅ raskt og lettvint!! Også ble fargen supersøt! ♥ Personlig syntes jeg smaken ble litt kunstig, og foretrekker fortsatt sjokoladekrem. Den er og blir min favoritt!! hihi. Neste gang skal jeg teste ut vaniljepudding/mousse – tror det kan bli deilig! Og da burde man jo kunne ha forholdsvis lys farge på kremen… Jeg synes det er veldig godt med vaniljekrem, men da synes jeg det er penest med marsipanlokk på de – vaniljekremen får litt “hinne” etterhvert.
IMG_3964 lag cupcakes til valentines dag
Jeg designet disse Valentines Dag wrapper’ne med DEG i tankene, tenkte kanskje du kunne syntes det var moro med wrappere og skilt til nedlasting? ♥ Selv synes jeg det er kjempegøy å lage cupcakepynt i marsipan, men innser at dette gjerne tar en del tid – samt at ikke alle helt vet hvor de skal begynne. Derfor tenkte jeg det kunne være gøy med litt pynt i papir! Håper det faller i smak!
IMG_4085 lag cupcakes til valentines dag
Jeg MÅTTE jo lage litt i rødt også.. Kjærlighetens farge! ♥
IMG_4093 lag cupcakes til valentines dag
I morgen skal jeg prøve å få laget et innlegg med alle wrapperne og skilta, så DU kan laste de ned om du vil! ♥
IMG_3953 lag cupcakes til valentines dag ¨
Kjempekoselig med tilbakemeldingene jeg har fått av dere om at dere har lyst på wrapperne jeg har vist bilder av ♥ Motiverende å bruke timer på dette, når jeg får så positive hilsner om at det blir satt pris på!!
IMG_3960 lag cupcakes til valentines dag
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag – jeg håper du får en DEILIG dag!
Stor klem fra meg!

6 Comments

 • Tonerose on February 12, 2012

  Hei A-H,

  Hihi, så koselig at du liker de! Moro at du vil bruke de til bursdagen!! Stilig med rødt og hvitt som fargevalg!! :o)

  Hvorfor er du skeptisk til å lage tall? Eller, dvs hva er det du er skeptisk til rundt det? Du kan såklart fint prøve å lage i marsipan, men da trenger det lengre tid på å tørke/stivne/bli hardt, samt at marsipan egner seg ikke like godt til å lage så tynt. Derfor valgte jeg sukkerpasta til akkurat dette, ellers lager jeg vanligvis alt i marsipan. Glitteret kan du enten feste med å pensle på litt vann, eller om det ikke fester så godt av det (avhengig av hvor myk pastaen fortsatt er) kan du bruke spiselig lim. (enten kjøpe ferdig på kakeutstyrsbutikk, eller blande litt sukkerpasta med litt vann)

  Jepp, en gang må absolutt være den første! Du fikser det helt sikkert fint!! :o) Selv har jeg veldig sansen for å trekke kaker med marsipan, synes det blir så mye mer elegant med en gang! Men det er såklart smak og behag det da! ♥

  åhh – dette høres ut som en genialt opplegg, blir nok knallbra!!

  NAM! ♥

  Tusen takk, håper du også har en herlig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 12, 2012

  Hei Anette,

  Åh – så moro at det var så stor suksess!! :o) Kjempegøy! jepp, jeg synes også de er deilige…!! også så greie å lage!

  Koselig at du synes disse var søte!! ♥

  Ønsker deg en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 12, 2012

  Hei Anonym,

  Hjertelig takk for det! ♥ Hihi, nope – jeg kjøper gjerne ferdig når jeg har på vaniljekrem; sååå raskt.. hihi. Men jeg bruker alltid “lokk” på de jeg har vaniljekrem, også pynter jeg de ganske rett før servering.

  Jepp, ville venta med pyntinga – ellers er det fare for at pynten kan smelte litt ja -og det er ikke akkurat delikat :o) Men du kan lage pynten helt klar, dvs lokk med pynt på toppen, da er det bare å legge de på de ferdige cucpakes’a etterpå – så det går raskt! :o)

  Stor klem!

 • A-H on February 10, 2012

  Heisann!
  Supersøte valentine cupcakes!
  Kjempesnilt av deg og legge ut wrappers og skilt! Jeg kommer garantert til å lage disse til bursdagen! Hun ønsker ikke noe spesielt tema, men at fargene skal gå i rødt og hvitt!

  Men jeg lurer litt på disse tallene du lager, i sukkerpasta? Litt skeptisk til å lage dette, men kan jeg bruke marsipan? Og hvordan har du fått glitteret til å feste seg?

  Har veldig lyst å lage kake med marsipanlokk, men har aldri prøvd det før!! Men en gang må bli den første ikke sant;) Har jo så lyst å lage slike fine kaker jeg også;)
  Ellers blir det cakepops, cupcakes, popcorn og brownies etter hennes ønske alt sammen!

  Ønsker deg en herlig helg 🙂

 • Anonymous on February 10, 2012

  Hei hei Tornerose:))

  å dette må jeg teste ut:)) spennende.. sååå søøøte de er!! prøvde meg på sjokoladecupcaksene , favoritten din med sjokolade krem…de var såååååå gode!! mannen min og sønnen min synes også de var heeelt herlige, spiste og spiste hehe :))Igjen tusen takk for at du deler :o))))

  klem Anette:)

 • Anonymous on February 10, 2012

  God Morgen Tone !
  Så søte wrappers du har laget nuselig =)
  Lurer på om du lager vaniljekremen til muffinsene selv eller om du kjøper ferdig vanilje krem??
  skal lage muffins med marsipan pynt er litt redd for at dem skal smelte hvis jeg bruker noe “feil” krem til dem :/

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...