Et av mine lyserosa prosjekt… hihi!

lyserosa sykkel

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Husker dere at jeg for en liten stund siden spurte om noen ante hvor jeg kunne få tak i lyserosa spraylakk? …og det var det selvfølgelig!! HJERTLIG takk snille leserne mine, dere er BEST!! ♥ Jeg bestilte lyserosa spraylakk ifra Kem.no – de har bokstavelig talt ALLE farger! Hjertelig takk for tipset! Anbefales ♥ Så – hva synes du? hihi. Lyserosa sykkel såklart! Jeg må vel også hekle meg et lyserosa setetrekk etterhvert… hoho! Sykkelen er perfekt til-fra-bhg-sykkel, det er mammas gamle – og den er iallefall et par tiår gammel. Som du såvidt kan skimte har jeg sykkelvogn festet bak – gutta elsker å sykle til  barnehagen! Eneste ulempen når jeg henter med sykkelen kontra å bruke bilen, så rekker eldstemann å sovne på vei hjem… I overkant sliten etter bhg ja!

Bildedryss av høstkaka satser jeg forresten på at kommer i morgen, for de som lurer på det! Jeg har forsøkt å ordne litt på nettsiden i det sist – hva synes du? Fortsatt mye å bruke tid på altså, men det nærmer seg iallefall. Jeg blir superglad for tilbakemeldinger, og tips! ♥ …jeg er litt fersk på området!

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper lørdagen din blir STRÅLENDE! Jeg og gutta skal ut i herlige høstværet – familiekos! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

Nå har jeg registrert meg på <a href=”http://bloggurat.net/minblogg/registrere/87122cce28ec5a3578c24d21ce512921c061f198″>Bloggurat</a>.

2 Comments

 • Carina Lycke on October 13, 2012

  den ble kjempe søt,,fin farge også:)

  • Tonerose on October 14, 2012

   Hjertelig takk Carina! =) Hjertelig takk for perfekt tips! Ble utrolig fornøyd med fargen, den var supersøt! Også SÅ enkelt med spray!

   Stor klem!

Leave a Reply