Ettårsfotografering – med lyserosa ballonger!

ettårsfotografering med ballonger

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Beklager lite aktivitet/svaring på kommentarer her inne i det siste – håper å få oppdatert straks! Dagene flyr avgårde her hos meg – som de sikkert gjør hos deg også! (Og da blir det tilsvarende mindre tid til pc’n…) Hjertelig takk for så gode orde om gårsdagens konfirmasjonskake – kjempegøy å høre at dere liker litt annerledes kaker!! Dagens bilde er NYDELIGE prinsessa jeg nylig fotograferte – i forbindelse med ettårsdagen hennes. Skjønne lille jenta! Jeg koste meg masse sammen med henne og herlige mamma’n hennes da vi fotograferte – en super dag! Hjertelig tusen takk Cathrine! ♥

Lille modellen er ikledd to lyserosa tyllskjørt jeg har kjøpt på H&M, (2 fordi jeg liker mye.. hihi!) egen hvit body (kan den være fra Name it?) og hvitt hårbånd med blomst, også ifra HM.

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titt innom bloggen min i dag – det synes jeg er superkoselig!! Jeg håper dagen din blir FANTASTISK!

Stor klem,

tonerose underskrift

6 Comments

 • Cathrine on October 3, 2012

  Du er bare herlig 🙂 tuuusen takk for at du tok deg tid til å ta bildene av snuppa <3 <3

  • Tonerose on October 4, 2012

   Hei Cathrin,

   Søta! =) Det er jeg som skal takke – det var en ære å få lov til å knipse bilder av vakre lille prinsessa deres!! ♥

   Stor klem!

 • Line on September 23, 2012

  Kjempefint bilde av en super-herlig liten frøken! Tatt av en fantastisk flink og kreativ tusenkunstner!! <3

  • Tonerose on October 2, 2012

   Hei Line,

   Hjertelig tusen takk søta!! =) Ja, er hun ikke bare helt utrolig skjønn den lille prinsessa?? =)

   Stor klem!

 • anette on September 22, 2012

  Helskjønn prinsesse!!:))) du er såå flink, vakkert bilde Tonerose !!:-D

  klem anette:)

  • Tonerose on September 22, 2012

   Hei Anette,

   Ja – ikke sant? SUUUUPERSØT! Så snill du er, hjertelig tusen takk for det!! ♥

   Stor klem!

Leave a Reply