Eventyrlig kake til PrinsesseBursdag

IMG_3209_prinsessekake_eventyr_kake_rosa

Velkommen til ToneroseDesign ♥

Dagens bilde er av en kake jeg laget til kakebordet til Prinsessebursdagen til søte lille Tomine. Jeg hadde lyst til å lage en eventyrlig kake, men samtidig noe annet enn det jeg har laget tidligere (her og her) Dermed ble det et par små fugler med skøyfe, inspirert av Askepott! ♥ All pynt laget i marsipan. Nydelige gullbordene har jeg laget med FI silikonforma ifra FestFabrikken, plaketten. Elsker den forma!

Jeg har veldig sansen for kakebord, og da er det moro å designe kaker som passer inn i helheten ♥ Flere bildet av kakebordet/bursdagen håper jeg å få delt iløpet av dagen/nærmeste dagene! Ønsker deg en MAGISK søndag!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...