Eventyrlig Kakebord { PrinsesseBursdag } Bildedryss

IMG_3402_prinsesse_kakebord_dessertbord_bursdag

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer omsider et bildedryss av kakebordet jeg laget til prinsessebursdagen til herlige lille Tomine! Håper bildene er til inspirasjon ♥

IMG_3436_prinsesse_kakebord_dessertbord_bursdag

Fargevalget for bursdagen ble lyserosa og gull – herlig! ♥ For å få det litt eventyrlige preget på kakebordet har jeg sprayet en vakker ramme (ifra ikea) med lyserosa spraymaling, synes denne er litt eventyrlig! Inni har jeg malt Det var en gang… med gullmaling/glittermaling –  og festet noen små glitrende sommerfugler på ramma. Nydelige mamma Lise hadde søte tyll-gardiner (ikea) som jeg festet bak kakebordet, dermed fikk jeg litt drapering av stoff. Synes ikke så godt på bildet her, men men ♥ Tenkte det passet perfekt i eventyrstilen!

IMG_3209_prinsesse_kakebord_dessertbord_bursdag

Hovedkaka i 2 etg, trukket med lyserosa marsipan. Marsipanblomster, og skjønne små fugler med sløyfebånd. Inspirert av Askepott! ♥ Vakre gull-bordene har jeg laget ved å bruke plakett-forma ifra FestFabrikken, og gullmalingen deres.

IMG_3227_prinsesse_kakebord_dessertbord_bursdag

Midt på bordet plasserte jeg hovedkaka, og på hver side av denne plasserte jeg to mindre kaker. Den ene sjokoladekaka pyntet jeg med supersøt kandelaber ifra FestFabrikken/Lisbet Dahl og nusselige små blomster av marsipan.

   IMG_3294_prinsesse_kakebord_dessertbord_bursdag

Den andre lille kaka pyntet jeg med kaketopper som jeg modelerte av marsipan – lille prinsessa!! hihi. Disse to kakene plasserte jeg på høye stettefat i gull. Elsker å få litt høyde på kakebordet, da synes alt så mye bedre – og det blir mer innbydende ♥ Disse stettefatene har jeg laget av to kubbelysestaker som jeg har limt fast (superlim) en tallerken på toppen av – og deretter sprayet med gullmaling! …og gullglitter, ik! hihi. Less is more, sa du? ehm..

IMG_3285_prinsesse_kakebord_dessertbord_bursdag

Det jeg liker aller best på kakebord, er ulike kaker i bitesize, da kan man plukke med seg mye forskjellig! ♥ Her har jeg laget gulrotcupcakes i forholdsvis små & supersøte cupcakesformer ifra FestFabrikken – pyntet med et lite lokk ekstra hvit marsipan og lyserosa marsipankrone. Og såklart littegrann spiselig hvitt glitter!

IMG_3289_prinsesse_kakebord_dessertbord_bursdag

Søte glassflasker (disse har det vært grillsaus i) pyntet med lyserosa blondeserviett (laget  av lyserosa kartong med dies og stansemaskin), og søtt silkebånd med sløyfe.

IMG_3274_prinsesse_kakebord_dessertbord_bursdag

 Små lyserosa papirsommerfugler har jeg brettet og festet med littegrann dobbeltsidig teip. Skjønne princess-papirsugerør ifra FestFabrikken, og fylt med lyserosa saft. Love it ♥

 IMG_3249_prinsesse_kakebord_dessertbord_bursdag

Jeg designet søte etiketter til kakebordet, tenkte det ville passe med merkelapper en prinsesse verdig.. hihi! Herlige Lise (FestFabrikken) hadde de vakreste små glass-skoene som såklart var helt perfekte (!) til dette eventyrlige kakebordet.

   IMG_3284_prinsesse_kakebord_dessertbord_bursdag

Eplemost-glassflasker passet flott inn på kakebordet – perfekt med gulldrikke! hihi. Jeg festet etiketter over de eksisterende etikettene, det var klart at innholdet måtte endres til “trylledrikk”!

IMG_3276_prinsesse_kakebord_dessertbord_bursdag

På kakebordet plasserte jeg også brownies som jeg presset ut i kronefasong med en pepperkakeform, samme utstikkeren brukte jeg på et tynt lag lyserosa marsipan – søt pynt! Noen små gullperler ifra DrOetkr festet jeg på med littegrann vann. Nougatcrisp i søte små former, kanelknuter i vakreste glasskrukkene ifra Lisbet Dahl / FestFabrikken, gelè og vaniljesaus i babymatglass med blonde rundt etc.

IMG_3282_prinsesse_kakebord_dessertbord_bursdag

Ferdig lyserosa marshmallowsgodteri oppi ei gullkrone, Oreokjeks trukket med hvit sjokolade og pyntet med marsipansløyfe, mandelkjernepudding i glass med blonder, sjokoladepudding og vaniljesaus i glass med personlig etikett (disse glassene er sjokoladepålegg-glass ifra rema)IMG_3287_prinsesse_kakebord_dessertbord_bursdag

SjokoladeCupcakes med vaniljekremfyll og nougatkrem.. Nam! Søte papirformer og rosa krone-strøssel ifra FestFabrikken.

IMG_3278_prinsesse_kakebord_dessertbord_bursdag

CakePops med søte marsipansommerfugler, og  cakepops laget som gullepler! hihi. Moro å bli inspirert av eventyr! (spiselig gull lustre dust, blad og stilk av bittelitt marsipan)IMG_3268_prinsesse_kakebord_dessertbord_bursdag

Phui, det var det hele! Bare spør om du lurer på noe – send gjerne på mail, da svarer jeg raskest ♥ (ToneroseDesign@gmail.com) Håper du likte kakebordet!

Må bare ha med et bilde av prinsessekaka herlige Elisabeth laget til prinsessebursdagen også – supersøt! Jeg var ikke klar over at det ble noe andre kaker enn kakebordet jeg  ordnet istand, da hadde jeg såklart designet kakebordet rundt/med denne! Men, kaka fikk plass på ene siden av kakeobordet, supert! Titt gjerne innom hos henne, bloggen finner du her ♥

IMG_3372 copy

Småprinsene mine ELSKET å få lov til å være med i prinsessebursdag – hjertelig tusen takk for en HERLIG dag! Det var virkelig kjempestas for store og små ♥IMG_3332 _prinsesse_kakebord_dessertbord_bursdag

Avslutter med lys-blåsing (kandelaber, hihi – lovlig mange lys til 4åringen!) av stolte lille prinsessa – sammen med herlige pappa´n sin. Tror vakre lille prinsessa hadde en strålende dag! ♥

IMG_3436_prinsesse_kakebord_dessertbord_bursdag

Ønsker deg en FORTRYLLENDE dag! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...