{ Extreme makeover… Telefonbenk! }

Jeg håper du har en nydelig dag! Flere har spurt etter bilder av oppussing her hos oss, det kommer! ♥ Hyggelig at så mange har lyst til å se, forhåpentlig kan det være til inspirasjon =) I dag kommer det bilder av en telefonbenk jeg har vært så heldig å få av mamma for mange år siden. Tror hun og pappa fikk den da de giftet seg? DET er lenge siden det!

IMG_3924

Uansett, jeg har likt benken godt – jeg er glad i gamle møbler. Men, fargen har aldri vært en stor hit for meg – fargen kommer ikke helt riktig frem på bildet, men den er sånn gulbrunaktig..! Dermed tenkte jeg det var bedre å male den slik at den passer bedre inn!

Jeg sprayet først med svart spraymaling i overgangen mellom stoff og tre, deretter malte jeg alt treet i hvitt (heftgrunn først, deretter vanlig maling, matt) Det ble MANGE lag. Stoffet har jeg også malt – iiiik! Vanlig maling blandet ut med litt vann slik at den ble mye tynnere. Fungerte fint! Blir selvsagt litt hardere stoff, men til dette bruket fungerte det finfint. Jeg skal få tak i et annet håndtak på skuffen også, så blir den helt ferdig! Muuuuulig det blir bittelitt bling…??

På benken har jeg plassert en spisebrikke med svarte og hvite striper. Syntes det passet fint! Denne matta er fra IKEA, den er i et plastmateriale så jeg bare klippet den til i riktig størrelse.

Det var det hele!

Ønsker deg en nydelig kveld videre!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...