{ Fabelaktige Maia // Gravidfotografering }

KL5A3551 gravidfotografering

Plutselig er flere av mine venninner gravide – dermed MÅ det jo bli tid til litt gravidfotografering ♥ Kjempestas! Nylig traff jeg skjønne Maia for en shoot, som hun stråler! Herlig ♥ Maia skriver den vakre bloggen Fabelaktig – du finner henne også på instagram og facebook. Hun tar de nydeligste bilder, er fantastisk positiv, kreativ og rett og slett herlig! Absolutt verdt å følge ♥ Jeg knipset flere bilder av babybump´n – kommer på bloggen etterhvert. Kanskje kan det være til insirasjon til andre som planlegger gravidfotografering, UTROLIG vakre minner å ha ♥ Disse bildene knipset vi forøvrig på en lite brygge i Drammen sentrum – om noen lurer på det ♥

KL5A3551 gravidfotografering

Takk for en HERLIG dag søta! ♥

Happy day!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...