{ Familieaktivitet // kunst på veggen }

IMG_4609 copy

En dag for en liten stund siden var gutta en tur på Europris – og da kom de hjem med lerret til alle sammen. Gutta hadde nemlig fått så lyst til å male de også da jeg malte et bilde for ikke så lenge siden, så mannen kjøpte til alle sammen. Superkos!

Til meg kjøpte Rune et stort lerret (80x60cm), så kjøpte han litt mindre til resten av gjengen. Jammen snekret han sammen et “staffeli” til småtassene som de kunne plassere lerretene sine på mens de malte ute, veldig stas!

IMG_4615 copy

Jeg vet jeg har sagt det tidligere, men jeg synes maling er litt terapi – hodet får virkelig koblet helt av. Utrolig deilig!! Du kan TRO jeg koste meg da vi startet søndagen vår med å male ute! Fuglene kvitret, sola skinte og alle var helt oppslukt i det vi drev med. Frister definitivt til gjentagelse!!

Daniel med sitt bilde som han kalte “Merkelig storm i byen”. Herlig!

IMG_4617 copy

Lukas med sitt maleri av en påskekylling ♥

Selv har jeg ikke malt så mye tidligere, men har definitivt lyst til å gjøre mer av det. Jeg har malt et maleri til stua for ikke så lenge siden, det finner du HER. Dagens maleri malte jeg også i svart/hvitt/grått slik at det ville passe inn, og det henger nå ved siden av det forrige i stua.

Under ser du mitt restultat ♥

Gleder meg til neste gang det blir tid til litt maling ♥ Jeg har også tenkt litt på at det kunne vært utrolig gøy å laget et stort maleri sammen med barna/hele familien – spørs om det må bli neste prosjekt! Tenker det kunne vært GØY! ♥

Ønsker deg en vidunderlig dag videre!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...