{ Familien 75 år // designkake // Frelsesarmeen // sokkekake }

KL5A8417_designkake_sokker_familien

( Bloggurat )

Jeg håper du har hatt en HERLIG dag! Dagens kake er en kake jeg var så heldig å få lage til Familien sitt 75årsjubileum – en ære ♥ Familien har hatt et samarbeid med Frelsesarmeen hvor de har samlet inn strikkede sokker (mange tusen par!) , dermed passet det perfekt å ha dette som tema på kaka. Knallgøy utfordring! Sokkene og nøstene er laget av sjokoladekake, kaken er trukket med marsipan, all pynt laget av marsipan og spiselig bilde.

KL5A8425_designkake_sokker_familien_strikkekake

Utrolig stas å bli spurt om å lage denne kaken – hjertelig tusen takk! ♥

Jeg ønsker deg en fortsatt NYDELIG dag, håper kvelden blir vidunderlig!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...