Fargekoordinert Lunchbord til Valentines Dag {Bildedryss}

IMG_4694 lunsjbord valentines dag
Velkommen! I dag kommer som lovet et bildedryss av lunsjbordet jeg laget til Valentines Dag. Det var en HERLIG dag, og vi storkoste oss massevis. Det frister allerede til gjentagelse!! ♥ Jeg håper DU også hadde en nydelig Valentines Dag!

IMG_4718
Fargevalget ble lyserosa og svart/mørkebrunt. Det er vel kanskje mer tradisjonelt med rødt og evt rosa, men så glad som jeg er i lyserosa MÅTTE det jo bare bli det! hihi.
IMG_4683
Jeg håper dagens innlegg kan være til inspirasjon, enten du planlegger bryllup eller konfirmasjon, eller bare et lite treff med venninner! ♥
IMG_4731
En rull med lyserosalilla gavepapir med hvite prikker brukte jeg til mye på bordet, jeg liker godt å gjenta det samme flere steder for å “binde” bordet sammen. Da blir det en gjennomført helhet på det hele, synes jeg!
IMG_4721
Salaten var førstevalget hos oss voksne til lunsjen, jeg laget en salat med isbergsalat, ruccola, cherrytomat, avocado, paprika, gulrot, rista pinjekjerner, stekt kyllingfilet i biter – og vannmelon? hmm, tror det var alt! Vannmelonen måtte jeg såklart presse ut noen hjerter av også! hihi.
IMG_4687
Til salaten var det selvfølgelig hjerteforma rundstykker! ♥ Disse laget jeg og gutta dagen før – om du vil lage slike kjevler du bare rundstykkedeigen flat, og presser ut hjerter med pepperkakeutstikker. Så steker du på vanlig måte! Jeg synes det er en nusselig detalj!
IMG_4724
Til unga laget jeg hjerteforma brødskiver med smør og servelat – jeg har skrevet et innlegg om fremgangsmåte HER om du er interessert. Dette var stor suksess hos gutta mine! ♥
IMG_4691
Jeg skjærte skiver av vannmelon som jeg deretter presset ut små hjerter av.
IMG_4662
Friskt og godt – også syntes jeg det passet perfekt til Valentines Dag! Melon egner seg også fint til å feste på pinne (feks grillspyd) – melonpinner er ypperlig til barnebursdag!
IMG_4664
…og friske jordbær følte jeg at hørte med!
IMG_4659
Et par glasskrukker fylte jeg med frokostblanding, en med Cheerios og en med Coco puffs. Dermed kunne de som ville det få frokostblanding isteden!
IMG_4676
Melk til frokostblandingen – i en søt glassflaske såklart! Denne flaska er kjøpt på Kremmerhuset, og er egentlig beregnet til tøymykner. Synes den er så søt! En liten stripe av gavepapiret fikk plass rundt flaska – festet med dobbeltsidig teip.
IMG_4679
Et annet alternativ til lunsjen var også yoghurt og muslii – lagt lagvis i små glasskrukker. Jeg har litt dilla på dessert etc i slike små glass, det er så dekorativt og så praktisk. Og ikke minst supersøtt! ♥
IMG_4704 komp
Av søtsaker på bordet var det sjokolademousse og cupcakes – sjokolade såklart! hihi. Ja, og litt lyserosa godteri (glasskrukkene på hver side bak)
IMG_4673
Sjokoladecupcakes’a pyntet jeg med wrappere jeg designet i photoshop, jeg har lagt de ut til gratis nedlasting HER om du ønsker å lage slike selv. Vær så god! ♥
IMG_4671
Et par cupcakes plasserte jeg på små stettefat jeg har brettet av grov glossy hvit kartong, mal på disse – samt fremgangsmåte kommer etterhvert!
IMG_4665
Popcornbegrene har jeg også laget av hvit glossy kartong, og mal på disse kommer også snart håper jeg ♥ En annen type popcornbegre har jeg lagt ut mal+fremgangsmåte på HER.
IMG_4667
Sjokolademelk, jordbærmelk og vanlig melk fikk også plass på bordet. Søte sugerør setter prikken over i’en!
IMG_4656
…og til de voksne var det te! (eller for sånne som meg, så var det begge deler.. hihi. Hvem elsker vel ikke sjokolademelk??) Jeg pyntet teposene litt, om du vil lese litt mer om hvordan jeg laget de kan du klikke HER.
IMG_4715
Når det kommer til pynten på lunsjbordet, stilte jeg opp et par søyler midt på bordet – og la en glassplate over.
IMG_4727
På glassplaten fikk en søt sovende engel plass!
IMG_4722
På søylene var det også et par søte engler…
IMG_4685
– og på hver side av bordet plasserte jeg en sovende engel. Syntes det passet med engler på dette bordet ♥
IMG_4717
Jeg laget et enkelt banner i word, og printet ut på hvit kartong. Størrelsen på bokstavene er a5størrelse, og jeg teipet fast arkene til et svart silkebånd. Så knøt jeg en sløyfe i hver ende og festet banneret til bakgrunnen med dobbeltsidig teip.
IMG_4694 lunsjbord komp
Det var det hele! Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! ♥ Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen i dag, jeg håper du får en MAGISK dag!! Stor klem fra meg ♥

13 Comments

 • Tonerose on February 25, 2012

  Hjertelig takk Reidun!

  Snille deg! ♥ hjertelig takk!! Tipper det blir veldig bra hos deg når du ordner til!! :o) Ja, det tar tiiiid med slikt.. Men så er det jo kos også da! ♥

  Jeg håper du har en helt herlig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 25, 2012

  Hei Gudrun,

  Søta! ♥ Ja, det kan være litt frustrerende å jakte etter slike – det er ikke alltid like lett å finne. Mine er fra mange forskjellige steder, noen har vært fylt med drops (kjøpt i godteriavdelingen – husker ikke hvor – det er lenge siden desverre. Men det kan være verdt å titte etter blandt godteriet) Et par typer har jeg kjøpt på Nille (!), og et par har jeg kjøpt på Candle Art (?). Typisk “go’butikk” hender det at har slike. (butikk med litt interiør, litt klær, litt servise etc) Ofte er det litt mønster i de, men gjerne er det øverst i glasset, så om man har silkebånd rundt slik jeg gjerne har synes det ikke uansett.

  Og noen glass er egentlig ikke glass (de uten lokk) – de er gjerne lysestaker/telysestaker etc.. Beklager at jeg ikke var til så god hjelp, men de på Nille er det ikke så lenge siden jeg har kjøpt – så jeg ville tittet innom der! :o)

  stor klem!

 • Tonerose on February 25, 2012

  Hei Anette,

  Hjertelig takk for så gode ord! ♥ SÅ koselig at du vil titte innom igjen her, det blir jeg glad av!! :o)

  Åh – gratulerer med bryllup i semptember! Så stas å kunne kose seg med å planlegge det!! :o) Om jeg har idèer???? hihi, alltid!! :o)

  Lekkert med hvitt/ubleika, sølv og lavendel.. Nydelig! De mint-trekte sjokoladekulene som jeg har brukt både i hvitt og i rosa mener jeg og finnes i lilla – det er kanskje det som er operamint? Hm. Kan tenke på det neste gang jeg er innom et sted med godteriavdeling – vil absolutt tro de har litt av hvert lilla!! Men når du har ivory som fargevalg ville jeg jo hatt masse hvit sjokolade! Det burde passe kjempefint!! :o) og kanskje glasskrukker med fazermints, de er pakket inn i lekkert sølvpapir.. Hm. Og såklart lavendelfargede cupcakewrappere…! Det er mye du kan lage selv som er lilla, og dermed ikke nødvendigvis trenge så mye godteri som er lyselilla – krukker med hvitt godteri og lyseslilla silkebånd rundt, feks.. :o)

  Massssssssse muligheter! :o)

  Skal titte etter lilla godteri på butikken neste gang, og gi beskjed om jeg finner noe som kunne vært toppen! Vil tro det er litt å velge mellom altså. :o)

  Stor klem!

 • Tonerose on February 25, 2012

  Hei A-H,

  Hihi, så søt du er!! ♥ Hjertelig takk!! :o)

  Jeg har kjøpt de på ebay – der har de ALT!! Hihi, NOPE – det er IKKE for tidlig!! hihi. Lukas blir 3 i august, og vi har akkurat bestemt tema – så jeg er også så smatt igang med planleggingen – og det er jo mye lengre til! :o)

  Synes det er morsomt å ha god tid jeg, så kan det heller bli mye kos – istedenfor at det skal bli noe stress rundt det. Det burde jo bare være masse kos!! :o) Det blir forresten sjørøvertema, og jeg har massevis av idèer allerede såklart! hihi.

  Hva har du tenkt så langt til jentebursdag i juni? :o)

  Håper du har ei herlig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 25, 2012

  Hei Brith,

  Hjertelig takk!! ♥ Åh, så moro!! Gleder meg MASSEVIS til å titte innom!! Gjerne gi et lite pip når du har publisert innlegg, så gøy det skal bli å se! :o)

  Kos deg masse med forberedelsene, og såklart på selve dagen! Det kommer nok til å bli helt perfekt!! ♥

  Stor klem!

 • Tonerose on February 25, 2012

  Hjertelig takk JanneMN!! ♥

  Tusen takk for det, håper du også har en kjempefin helg!

  Stor klem!

 • Reidun on February 25, 2012

  Herlighet så flink du e=0))
  Kan ikkje akkurat si det ble sånn her..burde beg. å ta meg litt mer tid.Blir jo sååå mye koseligere.
  Kjempe fint som alltid=0))
  Klemz

 • Anonymous on February 24, 2012

  Hei Tone 🙂
  Hvor har du kjøpt de fiiine glasskrukkene du har alt mulig godis og slikt oppi? Har tråla alle mulige butikker på jakt etter noe lignende, men foreløpig har jakten vært resultatløs 😀
  Hilsen Gudrun 🙂

 • Anette Gulbrandsen on February 24, 2012

  Hei… Har tittet på nesten alle innleggene dine her..WOW… er utrolig imponert og inspirert av alt du lager… spsielt disse kake ++ bordene…. så elegant og fint… skal selv gifte meg i september og tittet litt på pynting av kakebord o.l da jeg kom over bloggen din… Ser at du har godteri til barnedåp, bursdag og annet i fargetemaer… jeg skal ha ivory, sølv og lavendel i mitt bryllup, og er på utkikk etter godteri med lilla farge… kanskje du har noen peiling på hvor eller hva jeg kan bruke…. har tenkt på opera mints (ikke de rosa)… Håper du har tid til å svare meg…
  Du har forresten fått en ny fast leser 🙂
  Anette

 • A-H on February 24, 2012

  Helt utrolig flott! prøver å forestille meg hvordan det må være å komme som gjest til et sånt bord… må jo bare være fantastisk:)

  Er så innmari søte de rosa og hvite sugerøra, hvor får man tak i de?
  Du skjønner, jeg har jo ei jente til, som fyller 6 år i juni… er ikke tidlig å begynne planleggingen av den nå vel?!!

  Ha en fin dag:)

 • Brith on February 24, 2012

  Helt fantastisk!!! Du imponerer og inspirere atter en gang 🙂 Til søndag har vi dåp, og da skal jeg bruke alt jeg har laget….med inspirasjon fra deg. Legger ut bilder på bloggen min etter helgen 🙂

 • JanneMN on February 24, 2012

  WOW!!
  fantastisk!!

  ha en kjempefin helg!!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...