Favorittcupcake’n min til Påske! Hihi. {Påskecupcakes}

GOD_PS~1

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Mer reblogging til nye lesere i dag ♥ Denne cupcaken er uten tvil favoritten min til påske!! hihi. Hva med en liten påskehare?? Jeg har laget en ball av marsipan farget hvit, deretter har jeg laget en litt mindre ball som jeg klippet med en bitteliten saks for å få “puse-effekten” av halen til påskeharen. Beina har jeg også laget av hvit marsipan, rull to små pølser, klem de litt i ene enden og press de flate. Under beina har jeg tegnet på litt detaljer med en brun tusj med spiselig farge. Har du ikke tusj kan du evt tegne med smeltet sjokolade. Sjokoladecupcake’n er dekket med sjokoladekrem, og over der har jeg drysset/satt cupcake’n opp-ned i en liten bolle med raspet mørk kokesjokolade for å minne om jord.

Supersøt cupcakes til påske, som garantert vil overraske og imponere! hihi.

Ønsker deg en HERLIG dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply