Favorittrose?

IMG_4045 favorittrose louise odier
Velkommen til ToneroseDesign ♥ SÅ koselig at det er så mange som etterspør hageinnlegg! Jeg har plantet en del roser i hagen, og i dag tenkte jeg å fortelle hvilken jeg tror er min favoritt av de vi har. Det er vanskelig å plukke ut bare èn, men om jeg hadde hatt plass til bare en rose tror jeg kanskje at jeg ville plantet denne? Så, favoritten min for øyblikket er Louise Odier, som du ser på bildet her ♥ Denne er egentlig litt kraftigere i fargen i forhold til hva jeg liker aller best, men denne rosen er hardfør, vokser ivrig, og blomstrer av og på jevnt gjennom hele sommeren. Den er gjerne blant de første som starter sesongen, og jeg har også opplevd at det har kommet snø på blomstrende roser på denne. Herlig! Louise Odier har jeg flere steder i hagen, og det er så takknemlig med roser som blomsterer så lenge/flere ganger iløpet av sesongen! Dette tror jeg egentlig er en buskrose, men her hos oss har den her klatret seg opp i siden på paviljongen, og jeg har plantet en på yttersiden av inngangen til uteplassen vår – og den har den vokst langt oppover! Så den er nærmest en klatrerose..! ♥ Nydelig å ta inn i buketter, mange mange ganger gjennom sesongen. Herlig!!
Hva er din favorittrose?
Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper du får en BLOMSTRENDE dag! (hihi!) Stor klem! ♥
tonerose underskrift

2 Comments

 • Tonerose on July 13, 2012

  Hei Frøken Hafstad.

  Takk! =) Hihi, det skjønner jeg godt. Blir noe annet når du kommer i gang med ny hage sikkert – kos deg masse massevis med planleggingen!!

  Takk for det, jeg håper du også har en strålende dag!!

  stor klem!

 • Frøken Hafstad on July 11, 2012

  Virkelig nydelige roser:) Jeg har ingen anelse når det kommer til blomster i det hele tatt, så kan ikke si jeg har noen favorittrose dessverre. Kanskje jeg får en når jeg skal i gang å ordne vår nye hage:)

  En nydelig dag ønskes deg:)

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...