{ FestFabrikken // damenes aften i kveld }

KL5A4795-copy

I går var jeg så heldig å kose meg masse på boklanseringen til fantastisk dyktige Marte/Casa Kaos – hjertelig takk for en HERLIG kveld! Gleder meg enormt til å lese boka Føkk lykke! Jeg knipset litt bilder iløpet av kvelden, kommer på bloggen så raskt jeg får tid ♥

10958083_787416454672678_1361676157578768907_n

I kveld er det duket for damenes aften i FestFabrikken Eiker – du er hjertelig velkommen! Det er et lukket event, hvilket vil si at du trenger invitsjon/stå på gjestelisten – send meg en mail om du har lyst til å være med! ToneroseDesign@gmail.com

JUKSESUPERMAMMA-COVER-komp-kopi

Damenes aften er i kveld 18-20 i FestFabrikken Eiker i Mjøndalen (10 min utenfor Drammen) – og da blir det mye gøy! I disse to timene blir det bobler, popcorn, goodiebags – og 30% rabatt på HELE BUTIKKEN!! Og jammen er det 50% på alt interiør også!! …feks champagnekjølere etc – woop woop! Jeg har med meg den splitter nye boka vår JukseSuperMamma – har du lyst til å kjøpe denne i kveld får du også med en ekstra gave fra FestFabrikken ♥

Jeg GLEDER meg til kvelden!!

Håper vi sees ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...