{ Fifty shades of Grey // Cupcakes }


KL5A4839 copy

Jeg håper du har en FANTASTISK tirsdag!

Her hos meg forsvinner dagene helt – det tipper jeg de gjør for deg også! Selv sitter jeg mye med boka “JukseSuperMamma” sammen med tvillingsøstra mi både dag og natt nå – utrolig spennende, men selvsagt tidkrevende. Gled dere! ♥

Her er bilde av noen av cupcakene jeg laget istand til premierefesten på torsdagen til afterparty av filmen Fifty Shades of Grey. Skjønne cupcakeformer ifra FestFabrikken! Etiketten har jeg designet i Photoshop – kommer på bloggen snart. Pynt laget i marsipan, maskeutstikker ifra Kakebua. Slipsene har jeg kuttet til ved å bruke et pizzahjul. Selvsagt sølvslipset til Mr Grey…

Fortsatt HERLIG tirsdagskveld til deg!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...