{ Fifty shades of Grey // What is it about elevators?}

KL5A4825 copy

Happy mandag ♥

På torsdag leverte jeg dessertbord til premierefesten av Fifty shades of Grey – spennende oppdrag! Da laget jeg blandt annet vaniljekjeks/sugarcookies – her har jeg laget noen i fasongen av sirkler – jeg ville at de skulle minne om knappene inne i en heis. Må si det var spenstig å gjøre research til dette dessertbordet, måtte jo nesten lese Fifty shades of Grey for å vite hva det handlet om… Dermed tenkte jeg det ville passe perfekt å hente inn heis som et element på dessertbordet! Jeg har dekorert kjeksene med et lag grå marsipan (også presset ut med samme sirkelutstikker) – og deretter har jeg malt tall på hver “knapp”/kjeks med matfarge. Kjeksene har jeg plassert på et speil som fat, og deretter printet ut en etikett som sier “What is it about elevators”…

Gøy!

Ønsker deg en fantastisk mandag ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...