Flere nyfødtbilder… ♥

collage svarthvitt img 0234 komp merka
Velkommen! Her inne hos meg kommer det i dag et lite collage med nyfødtbilder. Jeg har fått dilla!! hihi, neida – men det er noe helt herlig og eget med nyfødte babyer. Så fredfulle, fornøyde og rolige. Helt PERFEKTE!! Denne skjønne lille skatten er den nyeste vakre lille nevøen min, og var litt eldre enn 2-10 dager som er den beste tiden å fotografere på da jeg tok bildene. Men han oppførte seg som en liten engel allikevel! Jeg kunne ikke nok om fotografering til å ta noe særlig “oppstilte” bilder av våre egne små prinser da de ble født (noe som ergrer meg en smule nå, hihi) men jeg koser meg masse med å fotografere andres små prinser isteden. Å få ta del i gleden, kjærligheten og varmen de nybakte foreldre har til det nyankomne familiemedlemmet – og oppleve stoltheten deres, og gleden når de ser bildene… Tenk på de som har nyfødtfotografering som jobb! Det må være herlig det! hihi.
Av perfekte lille nevøen min tok jeg også litt bilder oppi ei sinkbøtte – gleder meg SÅ til å vise det frem til dere! ♥ Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag! Stor klem fra meg til DEG!

10 Comments

 • Tonerose on February 20, 2012

  :o)

 • Viv on February 19, 2012

 • Tonerose on February 19, 2012

  Hihi, neida – han sitter ikke oppi, han ligger! ♥ bildet kommer etterhvert, såklart! :o)

  Stor klem!

 • Tonerose on February 19, 2012

  Disse bildene tok jeg da han var en del større, så det går det også alså! :o) Og iallefall slike som de jeg la ut i dag. Men jeg tok noen av han i ei sinkbøtte, og da er det greit at de sover skikkelig godt når man vil flytte litt rundt på de.. Det er fult mulig å ta når de er større, og få nydelig resultat, men om man gjerne vil “ordne” de til litt er det best å ta de tidlig. Jo før jo bedre! :o) jepp, tror det er ganske vanlig å booke nyfødtfotografering ved å fortelle fotografen termidagen, for deretter å avtale nærmere etterhvert. Men da vet fotografen ca når det blir! :o)

  Ellers kan man såklart prøve å ta litt selv!! :o) Men er absolutt en fordel å være to til det, da en kan passe på babyen og en kan fotografere! :o) Ja, ikke sant?? Moro da!!

  Tusen takk for det! ♥

  Stor klem!

 • Anonymous on February 19, 2012

  gleder meg til å se hvordan man fotograferer en liten en oppi ei sinkbøtte – for de kan jo ikke akkurat sitte der.. ?!

 • Anonymous on February 19, 2012

  ja, det hadde vært utrolig søtt med noen sånne bilder på veggen..men,men… Hehe, høres ut som man må forberede seg allerede før ungen blir født når de skal taes så tidlig :p før man nesten har fått kommet seg hjem fra sykehuset.. kan ikke si at jeg tenkte på fotografering de første dagene hjemme med en liten en i hus.. Men nå vet jeg til neste gang at bildene må taes tidlig (for det blir forhåpentligvis en neste gang også – en gang :p)så da kan man “dandere” de i vei =)hente inspirasjon på forhånd – men du er jo flink å legger ut inspirasjon til det meste 😉
  Ha en strålende søndag du også 😉

 • Tonerose on February 19, 2012

  Hei Anonym,

  Hjertelig takk for det snille deg!! ♥ Ja, ikke sant?? Samme her!! Hadde jo vært SÅ gøy å ha skjønne lille babyen på veggen, sovende i de søteste posisjoner.. Ikke like enkelt å fotografere nå – med en på to, og en på ett! hihi.

  Jepp – helt riktig! Når de nyfødte er mellom 2 og 10 dager sover de så tungt, da er det enklere å kunne “dandere” de slik man vil, samt at melkeutslett, kolikk etc ikke har dukket opp enda – om det skulle komme… :o)

  hihi, ja – bedre lykke neste gang! thi-hi. ♥

  Ønsker deg en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 19, 2012

  Hei Kari,

  hihi, ikke sant?? ♥ Hjertelig takk snuppa!!

  Tusen takk for det, jeg håper dere også får en helt herlig søndag!

  Så bra at de var kjekke, jeg må vel bestille meg noe lignende etterhvert selv også tror jeg.. hihi!!

  Stor klem!

 • Anonymous on February 19, 2012

  Du har tatt mange fine bilder av nyfødte =) angrer på at jeg ikke fikk gjort det med min også når han var mindre.. jaja, bedre lykke neste gang, hehe =)
  Når er det best å ta nyfødtbilder? skjønte ikke helt – når d er mellom 2 og 10 dager.. ?!

 • Roka Design on February 19, 2012

  God morgen Tone:)

  Sett noe så herlig da…:):)
  Man kan bli “BABY”syk av mindre;)
  Fantastiske bilder Tone:)!

  Håper dere får en strålende fastelavens søndag:)

  Ps…formene var kjekke skal jeg si:)

  Klem fra Kari

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...