Fontena, og blomstring i hagen

IMG_6094

Her om dagen kom jeg tilfeldigvis over et loppemarked, og da kjøpte jeg denne søte koppen! Jeg har ikke vært på så mange loppemarked tidligere, men det skal si det frister til gjentagelse. :o) Men hvordan skal man vite om hvor og når de er..? Hm. Jeg var egentlig på jakt etter skåler til å ha under bla pelargonia – mamma’n  min ble nemlig lettere forferdet da hun var på besøk og oppdaget at hele vinduskarmen min var full av pelargoniastiklinger; på skålene fra finserviset..! :o) Jeg fikk tak i fire slike som denne, og en del helt enkle ubleika med gullfarga kant. Jippi!

   IMG_6161IMG_6157

Plantekassene på hver side av innganspartiet har nå fått lyselilla stemor. Synes denne fargen er så søt!

IMG_6175IMG_6312

Denne søte lille figuren har jeg akkurat kjøpt, jeg er en smule svak for stash i hagen.. :o) Men den er fra Nille da, så det var ikke den største utskeielsen!

IMG_6177

Herlige detaljer, som passer perfekt i hagen vår. Foreløpig står hun på steintrappa, meget mulig hun får bo der i sommer.

IMG_6314

Her er vannfatet/fuglebadet fylt med et par roser, krokus og scilla.

IMG_6119  IMG_6122

Fontena har kommet frem fra vinterdvalen sin, og lille engelen vår hjelper gjerne mamma litt i hagen. Her sørger han for at de andre englene ikke ypper seg.. :o)

IMG_6184

Kjempestas var det da pappa kom ut en liten tur, og lille påsketuristen fikk fly litt!

IMG_6205IMG_6231 IMG_6190

Nå har også de hvite krokusene i hagen sprunget ut, det er så herlig nå som det virkelig begynner å våres!

      IMG_6254

En liten tass som også syntes det var svært så stas at fontena var funnet frem igjen..!

IMG_6112IMG_6107

Tulipanspirer er det masse av i hagen nå, jeg håper det blir masse blomstring om ikke altfor lenge! Jeg gleder meg STORT. :o) Synes jeg har hatt med bilde av lilla krokus i hvert eneste innlegg i vår, men det er jo så lite som blomstere ute i hagen foreløpig.. og søte er de!

IMG_6248IMG_6244

   I går var første grilledagen vår. Det var HERLIG!! Spesielt lillegutt syntes det var svært så stas å spise middag ute. Kjempekos! Etter han hadde sovnet for kvelden smatt jeg ut for å ta litt bilder av fontena. Desverre var solen nesten borte, men noen bilder ble det allikevel.

IMG_6302 IMG_6289

Rosene er fra en nydelig bukett jeg fikk av tvillingsøsteren min på bursdagen. Nå som de har begynt å henge med hodet klipper jeg av stilken, så får vi glede av de enda litt lenger. :o)

IMG_6291

Det er denne fontena jeg har hatt litt lyst til å lage en slags damm/bunn el på, slik at det kan være enda et vannbad/etasje nederst.. Hm. Men da må jeg bare finne ut hvordan jeg kan gjøre det først! Kunne vært lekkert!! Kanskje rett og slett murt en ring…? Og pressa inn litt mønster…? Hm.

IMG_6305IMG_6294

Senere på kvelden når det begynner å mørknes, er det også nydelig å ha flytelys i vannet. Men da er det en fordel å slå av pumpa først!

  IMG_6283

Takk for at du tittet innom! ♥

19 Comments

 • anne - moseplassen on April 27, 2010

  hei 🙂
  Bedre med en kommentar sent, enn aldri, eller hva?
  Jeg har vært utrolig dårlig på å kommentere i det siste, men jeg leser altså… Nå ville jeg bare innom og si at jeg setter stor pris på alle de herlige hageglimtene du kommer med 😀

  Finfine blåmeisen da! heldig med den utedusjen sin 😉

  Loppemarkeder ja, det finnes fler oversikter her og der. Husker ikke hvor du bor… men prøv lokalavisa, samt diverse nettsteder.
  http://www.loppemarked.info/ dekker vel hele landet, og i oslo har vi http://www.loppemarkeder.com/

  Også mener jeg å ha sett loppetips på NIB

 • Tonerose on April 27, 2010

  Du verden, jeg tenkte AKKURAT på det samme med store hjerteformer Linda!! :o) Fikk i dag både hagetidend og hagen for alle i posten, har bare såvidt rukket å bla kjapt i de med god hjelp fra lillegutt – og der var det avbildet en så nydelig liten sti med store hjerteheller! Hva tror du om å bruke bake-former? Jeg har hjerteform, men min er forholdsvis liten.. Men jeg mener det finnes sånne ganske like vanlige runde kakeformer, tror jeg må stikke en tur på feks europris og se om de har! Kunne blitt veldig søte heller! :o)

  Så søt du er Ninni! :o) Ønsker dere alle en fortsatt herlig dag!

  Tuuusen takk for tipset Marita!

 • Ninni on April 27, 2010

  Linda, jeg tenkte på dere støpejenter da jeg leste Hagen for Alle i dag 😉 Fin den hjertestien!

 • Linda on April 27, 2010

  Hei hei
  I dag skal jeg endelig støpe hjertene, gleder meg vilt:) Men lurte på en ting, vet du hvor man kan finne litt store former til hjerteheller. Tenkte å prøve å lage heller i hjerteform…
  Det er stor fare for å få dilla på dette her…
  Men så flink som deg blir jeg neppe:) Ønsker deg en goood dag:) klem

 • Marita on April 26, 2010

  Så nydelig fontene og så nydelig du har arrangert med blomstene 🙂

  Loppemarked er morsomt. Titt her om du finner noen i ditt nærområde: http://www.loppemarked.info/

  Lykke til 🙂

 • Anita fra hjerterommet on April 26, 2010

  Så lekre bilder:))

  Kjekt å høre at du liker bloggen min:))

  Ha en fortsatt super dag:))

 • Tove `blogg verden on April 26, 2010

  Tusen takk for koselig hilsen : ) Og for noen fantastiske bilder du har her!! Nydelig!!
  Klem Tove

 • Ellea on April 26, 2010

  Ja her var det mye vakkert, ikke minst lille engelen……den som ikke var i stein:) Tror forresten jeg må ha meg en tur på Nille jeg:)

 • Linda on April 26, 2010

  Så vakker fontene, skjønner godt du er glad i den:) Det er noe helt eget med vann i hagen.
  Nydelige bilder. Du er jo såå flink:) Takk for inspirasjon:)
  Klem

 • Monica fra Koseleg on April 25, 2010

  Hei!
  Så nydelige bilder og den fontenen er bare nydelig- noe lignende hadde passet i min “bakgårdshage”. Finnes det noe lignende her til lands tro? Enig med deg- lyden av rennende vann i hagen er et must! Vi har en vanntønne/ vannpumpe- men vi har ikke satt den igang ennå. Ønsker deg en fin uke! Ps. hadde været koselig å se noen “oversiktsbilder” over hagen din- den ser kjempelekker ut!

 • Tonerose on April 25, 2010

  Hjertelig takk jenter!!

  Fontena mi er fra Carrefour i Spania, kjøpt i fjor.. Jeg er allerede rukket å bli SÅ glad i den! Men så elsker jeg jo vann i hagen da, og synes det er helt herlig med lyden av rennende vann – da forsvinner all lyd av biler etc med en gang..

  Ønsker dere en fortsatt herlig søndagskveld!! Tusen takk for at dere tittet innom! :o)

 • asbjørg on April 25, 2010

  For en fantastisk flott fontene!Og så lekkert med rosene i vannet.Elsker slike englefigurer,de har jeg flere av jeg også,så greit med Nille,de har masse stæsj til en billig penge!
  Ha ei fin uke!

 • Anita on April 25, 2010

  Såååå nydelig fontene da!!!
  Kan tro du er glad får å få den i gang. Hvor har du fått kjøpt en slik da??? Har ikke sett en slik type før….
  Det var også kjempefint når du hadde lagt roser i vannet. Fint å få brukt blomstene i flere “omganger”…
  Ønsker deg en fin uke.
  Klem

 • Blomsterguri on April 25, 2010

  Nydelige bilder av alt!!!! Så nydelig en gutt til og med!!! Du er så kreativ i hagen syns jeg. Jeg har nettopp oppdaget en ny butikk, så nå blir det snart fontene på meg og 🙂 Det er bare så himla mye som er på gang…. 🙂

 • merethe on April 25, 2010

  Veldig nydelig fontene dere har i hagen. Og disse englene er så skjønne. 🙂 Den lille alven min har jeg kjøpt I gros hage en nettbutikk. Mulig du har hørt om den. De hadde en hel serie i disse og jeg tror de har dem enda. Men dem er små 🙂 min pleier å sitte i et støpt fuglebad sammen med blomster som flyter rundt.

 • Ninni on April 25, 2010

  Så skjønn lillegutt er! God liten bamsegutt 🙂 Mye spennende å utforske for ham fremover tenker jeg.

  Jeg er også svak for lys lilla stemor, lilla i alle toner passer godt til stemor egentlig.

  Du er så flink til å gjøre mer utav blomster enn å ha dem i vaser 🙂 Så nydelig med blomsterhodene i fontenen! Koselig å få den i gang igjen sikkert. Det kan jeg gjøre her også forresten 🙂

 • josimo on April 25, 2010

  Så nydelig du lager det rundt deg, mye omtanke i det du viser frem.
  Flotte bilder av vakre blomster og nydelig krabat.

  Kos deg videre med søndagen

 • Elisabeth on April 25, 2010

  Wow, så lekker fontene. Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt den?
  Nydelige bilder også, herlig med blomster, barn og ikke minst vårfølelse 🙂

 • fra Hagen i no.8 on April 25, 2010

  Så flotte bilder Tonerose! Tenk å gå på vandring i hagen å høre lyden fra fontenen, eller se skinnet fra levende lys når kvelden har kommet.
  Etter en travel uke føler jeg meg litt tom, men akkurat slike bilder gjør at en kjenner inspirasjonen komme tilbake. Jeg tror jeg tar meg en tur ut i hagen å ser på hva jeg snart kan gå i gang med:-)

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...