{ FOR en ferie! Legoland & Lalandia }

KL5A4911 kopier

WOW!

KL5A4893 kopier copy
SOM vi har kost oss på ferie i LEGOLAND og Lalandia!!!

Etter at jeg skrev dette innlegget på bloggen har jeg fått mange mail ifra skjønne blogglesere som har bestilt tur til Legoland og Lalandia i år, og som har besøkt parkene tidligere. Hjertelig tusen takk for flotte tips!! ♥ Dette var DEFINITIVT stooor suksess!! Vi har selvsagt knipset massevis av bilder, de kommer på bloggen så raskt jeg får redigert de. Jeg kommer til å skrive flere innlegg, dermed kan jeg skrive om alt ifra turen nedover til overnatting og våre oppleveser av både Legoland og Lalandia. Forhåpentlig til inspirasjon og nytte for andre småbarnsfamilier ♥

KL5A4253_1 kopier

Dommen er definivit enstemmig – dette gjør vi GJERNE igjen! ♥

KL5A4945 kopier copy
Gleder meg masse til å dele maaange bilder, stay tuned! ♥

Alle innlegg ifra ferien vil du etterhvert finne HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag!! Her hos oss er det bittebittebittelitt kaos for øyeblikket, i kjent stil slik det gjerne er når man akkurat kommer tilbake ifra reise. Fler enn meg som føler det plutselig er TI ganger så mye man har med seg når man reiser med barn?? ♥ Gutta har fortsatt masse ferie fremover, litt usikker på hvor mye tid jeg får til mail osv nå som de har ferie – men jeg gjør mitt beste. Tusen takk for alle henvendelser!

Happy lørdag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...