{ forberedelser // barnebursdag // pippi }

tomine 5 år pippibursdag pippi bursdag

God morgen! Happy lørdag ♥

I dag blir det bursdagsforberedelser her hos meg, i morgen feirer nemlig verdens kuleste lille jente 5 årsdagen sin! Valget har falt på Pippi-bursdag, dermed må det bli littegrann forberedelser i dag ♥ Litt usikker på hva jeg rekker, men en kake må det iallefall bli! Jeg satt til langt på natt i går og laget en liten pippi av marsipan – dermed gjenstår bare kaka, haha! Kakedekorering tar tiiiiiid, men det er heldigivis veldig gøy! Jeg pleier gjerne å ha på litt Netflix/Viaplay i bakgrunnen også, da suser timene avgårde ♥

Ønsker deg en DEILIG dag sammen med de du er aller mest glad i!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...