Forberedelser blonde-kakebord…

IMG_5260

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg og mannen min har begge akkurat fylt 30 (ik!) – og i den forbindelse blir det bittelitt feiring sammen med nærmeste familie. Og da er det klart det blir litt baking! …og, dere som kjenner meg vet jo at jeg er i overkant glad i kakebord, dermed blir det et lite kakebord også denne gang! hihi. Jeg synes det er helt perfekt å gjøre det på denne måten, da kan jeg sette frem og gjøre alt klart i forkant, og vi sitter i stua – og alle kan gå og forsyne seg av det de ønsker når de ønsker, barna kan løpe rundt og leike, og ja – alt ligger til rette for en avslappet og HERLIG dag!! ♥

For en stund tilbake var jeg så utrolig heldig å få masssse herlige gamle blonder ifra supre svigermoren min – det er disse nydelige blondene som gav meg inspirasjon til kakebordet! Dermed MÅTTE jeg jo såklart (ehm, hihi) designe littebittegrann trykksaker som kunne matche! Resultatet er etiketten du ser på bildet, i hvitt og dus gammelrosa. Gleder meg til å dele flere bilder etterhvert! (feiring til helga!)

Jeg håper du får en VIDUNDERLIG dag i dag! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply