ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Forberedelser BrannmannBursdag { Plastkopp-bøtter }

IMG_0086_brannmann_bursdag

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Bursdagen til Lukas blir brannmanntema, og jeg er i kjent stil i gang med littegrann forberedelser. Jeg liker å planlegge bursdager etc i god tid, da blir det kos med alle forberedelsene – istedenfor stress! Det blir første året for oss med barnehagebursdag, og dermed har jeg begynt å tenkte littegrann på mat til alle barna. Jeg tenkte å prøve å lage små “bøtter” av disse oransje plastkoppene, dvs feste en hank på de (regner med de blir oransje), og fylle de med feks pasta og minipølser. Gafler i tre har jeg kjøpt hos Europris, og for å få de til å passe enda mer til brannmannbursdagen har jeg festet oransj teip rundt de (søstrene grene). Og såklart brannmann Sam klistremerker etter Lukas sitt ønske! hihi. Tenkte å plassere disse utover på hver tallerken, enkelt og lettvint mat til barn.  – forhåpentlig faller det i smak! ♥ Hva serverer DU i barnebursdag? Tidligere har vi hatt pølser & lompe (familiebursdag med barn), men nå blir det så mange barn at jeg tenkte kanskje dette ville være enklere.

Ja  – også lager nok jeg og småtassene pigs in blankets, håper det vil falle i smak! hihi.

Ønsker deg en STRÅLENDE dag! ♥

Stor klem,

tonerose-underskrift_thumb.jpg

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0