Forberedelser BrannmannBursdag { Plastkopp-bøtter }

IMG_0086_brannmann_bursdag

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Bursdagen til Lukas blir brannmanntema, og jeg er i kjent stil i gang med littegrann forberedelser. Jeg liker å planlegge bursdager etc i god tid, da blir det kos med alle forberedelsene – istedenfor stress! Det blir første året for oss med barnehagebursdag, og dermed har jeg begynt å tenkte littegrann på mat til alle barna. Jeg tenkte å prøve å lage små “bøtter” av disse oransje plastkoppene, dvs feste en hank på de (regner med de blir oransje), og fylle de med feks pasta og minipølser. Gafler i tre har jeg kjøpt hos Europris, og for å få de til å passe enda mer til brannmannbursdagen har jeg festet oransj teip rundt de (søstrene grene). Og såklart brannmann Sam klistremerker etter Lukas sitt ønske! hihi. Tenkte å plassere disse utover på hver tallerken, enkelt og lettvint mat til barn.  – forhåpentlig faller det i smak! ♥ Hva serverer DU i barnebursdag? Tidligere har vi hatt pølser & lompe (familiebursdag med barn), men nå blir det så mange barn at jeg tenkte kanskje dette ville være enklere.

Ja  – også lager nok jeg og småtassene pigs in blankets, håper det vil falle i smak! hihi.

Ønsker deg en STRÅLENDE dag! ♥

Stor klem,

tonerose-underskrift_thumb.jpg

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...