{ Forberedelser påskeeggjakt // Gratis brev fra påskeharen }

Flere som koser seg med påskeegg-ordnings i disse dager?

Vi er så heldige å få besøk av masse familie senere i påsken, og da blir det påskeeggjakt for alle barna! Gutta våre gleder seg VELDIG til det, og i år er de med på forberedelsene! De minste barna som kommer går fremdeles i barnehagen, så det blir brev fra påskeharen i år også – håper det blir stas =)

Vi har hatt litt ulike varianter av påskeegg og evt påskeeggjakt tidligere, vi har hatt rebus, vi har hatt at barna bare har fått påskeegg – og vi har hatt eggjakt. Når det er flere barn er det veldig koselig med påskeeggjakt, så det blir det i år! For flere år siden kjøpte jeg noen små plastegg i mange farger på eBay, disse bruker vi igjen i år. Denne gangen får barna et brev fra påskeharen, og her står det spesifisert hvilken farge de ulike barna kan leter etter. Dermed blir det enkelt og rettferdig, og vi kan gjemme eggene litt etter alder på barna – dvs lett å finne til de minste, og vanskelig til de eldste. Gutta er superklar for eggjakt, og de har allerede avklart hvem som skal gjemme de ulike eggene. Må innrømme at jeg er litt spent på hvor de har planer om å gjemme enkelte av eggene, haha! Men, det blir forhåpentlig kjempegøy iallfall! Så lenge det blir fint vær, planlegger vi å gjemme eggene utendørs. Limer inn hva vi ble enige om å skrive i brevet fra påskeharen, i tilfelle noen ønsker inspirasjon =)

Jeg legger også ved brevet fra påskeharen som et dokument hvor du selv kan skrive på egen tekst, om du har lyst til å lage noe tilsvarende. Klikk på bildet over, da blir bildet større og egner seg bedre for utskrift. Skriv på tekst, eller print ut påskeharebrevet på et a4ark, og skriv på for hånd etterpå =)

Kos dere!

…og riktig god påske!!

Stor klem =)

// masse inspirasjon til påske finner du samlet HER

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...