{ Forberedelser til karneval }

Jeg håper du har en HERLIG uke! ♥

Mange koser seg med karneval i disse dager, og hos oss ble det jammen karneval for hele klassen på skolen – med både søsken og foreldre. Knallgøy!!

Både store og små kledde seg ut – kjempegøy! ♥

I den forbindelse laget jeg istand litt søtsaker til kvelden, og da laget jeg blant annet disse! Gutta mine ble helt hypre da de oppdaget de, stas! =) Jeg har laget mye forskjellig av pikekyss før, men disse er definitivt en favoritt. Det finnes jo så mange muligheter, bare kreativiteten som setter en stopper! #anbefales =) Disse er lette å lage, du trenger ikke noe spesialutstyr overhodet! =)

Jeg knipset bilder av det ferdige resultatet også, her er de klare til å gå inn i ovnen =) Bilder kommer, samt oppskrift og fremgangsmåte!  ♥ De kule papirsugerørene kommer selvsagt fra FestFabrikken =)

Ønsker deg en DEILIG fredag! Håper sola skinner hos deg, så deilig påskevær det er om dagen!

Stor klem =)

// inspirert av boka vår JukseSuperMamma – enkelt og kult! Boka kan du bestille HER

// masse inspirasjon og gratis print osv til karneval finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...