Forbredelser til kakebord; lille Daniels ettårsfeiring!

forberedelser vinterbursdag IMG_2668
Velkommen! Først må jeg få takke for de herlige kommentarene her inne, og emailene jeg får av dere – kjempekoselig!! ♥ Også SÅ stas med flere følgere av bloggen, samt likes på facebook, moro at det er noen som liker bloggen min ♥ Hjertelig velkommen til nye følgere!! Jeg forsøker alltid å svare på kommentarene jeg får, men desverre tar det ofte litt lengre tid på facebook enn her inne på bloggen. Så er det noe du gjerne vil ha svar på raskt så anbefaler jeg å legge igjen en melding her inne, eller sende meg en email såklart! ♥
I dag tenkte jeg å vise litt bilder av mine forberedelser til kakebord til vinterbursdagen til lille Daniel – tenk at han allerede er blitt ett år! Vi har allerede hatt en bursdagsfering med en del av familien, og neste feiring blir ikke før om en liten stund. Jeg lover såklart å vise bilder av kakebordet etter selskapet! ♥

IMG_2667_barnebursdag_lyseblå
Siden Daniel er så liten, og ikke akkurat har så mange ønsker til hvordan kakebordet hans skal se ut – har jeg valgt for han! hihi. Det ble lyseblått, hvitt og litt sølv – og skikkelig vinter-tema!! Med massevis av snøkrystaller, og litt hvitt glitter… Winter ONEderland! ♥
IMG_2661_barnebursdag_lyseblå
Disse små “stettefata” på bildet over har jeg brettet av glossy hvit kartong, gi meg et pip om det er noen som ønsker fremgangsmåte/mal på disse! Jeg synes de er supersøte på et kakebord, med en cupcake på, små konfektbiter el…
IMG_2646_barnebursdag_lyseblå
Jeg har printet ut små merkelapper og festet på herlige små iskrembegre, hva passer vel bedre i en ettårsdag enn masse iskrem??
IMG_2645_barnebursdag_lyseblå_iskrem_bursdag
To ulike størrelser på iskrembegrene, slik at man kan forsyne seg med litt mer enn EI kule av gangen.. NAM! Merkelappene har jeg printet ut på grovt papir, og festet med dobbeltsidig teip.
Merkelappene har jeg laget i photoshop, jeg legger ut fila/bildet om noen har lyst til å bruke den selv. Vær så god! ♥
IMG_2648_barnebursdag_lyseblå_iskrem_bursdag
På nettet har jeg bestilt små klare plastskjeer til iskrembegrene, synes de var søøøøte. hihi! De små lyseblå bøttene har jeg kjøpt på Nille for en stund siden, usikker på om de har det inne fremdeles. Bøtta har såklart også fått merkelapp på seg, samt et hvitt silkebånd rundt.
IMG_2658_barnebursdag_lyseblå_iskrem_bursdag
Det var det jeg hadde tatt bilder av så langt, nå får jeg komme igang med å embosse litt servietter! hihi. Neida, IKKE glad i detaljer… Jeg tenkte å prege litt små snøfnugg i små hvite servietter, som skal ligge sammen med tallerknene ♥
Hjertelig takk for at du tittet innom her hos meg i dag, jeg håper det var til inspirasjon! Jeg håper du får en PERFEKT lørdag!! Stor klem fra meg!

17 Comments

 • Merethe on February 5, 2014

  Hei. Elsker bloggen din. Forhåndsbestilte boka di, så gleeeder meg til den kommer i posten. 🙂 Skal hjelpe en alene mamma med guttungen sin 4 årsdag og ville gjerne hatt malen på stettefatet og de store popcornboksene. 🙂

  • Tonerose on February 11, 2014

   Kjære Merethe,

   Hjertleig tusen takk for det skjønne du!! =)

   Så snill du er -d et kommer til å bli midt i blinken!! Mal til ulike popcornbegre finner du i linken “gratis nedlasting” i høyrekolonnen, stettefatet har jeg desverre ikke lagt ut mal på. Skal leite og se om jeg finner igjen – er så altfor lenge siden jeg laget de, hihi! =)

   Kos deg masssssse med planlegging og forberedelser!

   Klem =)

 • Tonerose on January 18, 2012

  Hei Ann Helen,

  Hihi, såklart – bare koselig at du liker ideene mine! :o) Daniel har allerede fyllt år, så nå gjenstår bare feiringa! Gleder oss!!

  Ja, ebay er helt nydelig – jeg shopper mye der! bruker vanligvis å søke på ebay.com – men det blir jo same same! :o) De små plastskjeene til iskrembegrene er kjøpt på ebay. Iskrembegrene leita jeg OVERALT etter.. Uten hell!! Til slutt endte jeg opp med å spørre på et sted de selger sånne is i beger, og jeg kunne gjerne få kjøpe fra de! O’lykke! hihi.

  Morsomt med både små og store popcornbegre! Jeg bruker store denne gangen, men er nok mer glad i de litt mindre – man kan heller ha flere av de! Litt enklere størrelse å forsyne seg med!

  Mhmm, brownies er jo SÅ godt! her blir det brownies med sjokoladebiter og nøttebiter, med et tynt lag lys blå marspan, med snøkrystall-mønster i! :o)

  Kos deg videre med forberedelsene!

  Stor klem!

 • Anonymous on January 17, 2012

  Hei Hei;0)
  Jeg har begynt å tenke ut litt hvordan jeg vil ha det, så er d ut i butikker å se hva jeg kan finne – å da kommer d ofte nye ideer igjen – så hva d ender med til slutt er alltid like spennende;0) Men jeg er veldig glad i brownies, å tenkte å bruke ideen din med marsipan på – da blei dem jo sååå mye finere;0) Et lite tips der – jeg har kjøpt utstyret jeg trenger på ebay.no, lurt å sjekke ut ting der, for der har dem mye,og d er ofte billigere;0) Så tenkte jeg å lage sånne store popcornbeger, og bruke de små til godteri;0)Hvor har du kjøpt de iskrembegrene? Nå tar jeg veldig mange ideer fra deg, håper d er greit?!… Når er d lille prinsen din har bursdag? Her er d 16.feb. Klem fra Ann Helen

 • Tonerose on January 15, 2012

  Hei Vibecke,

  Moro med flere ettårsdager! :o) Hjertelig takk for det! oki, mal kommer etterhvert! :o) Håper dere får en herlig ettårsfeiring etterhvert, og kos deg med forberedelser når den tid kommer!

  Tusen takk, håper du også har hatt en herlig søndag!

  Stor klem!

 • Tonerose on January 15, 2012

  Hei Ann Helen,

  Oki, det skal bli etterhvert! :o) Så moro med ettårsdagsfeiring hos dere også! Har du begynt planleggingen? :o)

  Håper du har en nydelig kveld!

  stor klem!

 • Tonerose on January 15, 2012

  Hei Linn!

  Søta, tusen takk for det!! åh, ja – moro!! Søtt med rosa og prikker da!! Hva har du planlagt så langt? Moro å høre om!! :o)

  Tenk allerede et helt år!! Tida går RASKT! Håper dere får en HERLIG feiring, sikker på at alt blir helt nydelig som du ordner istand!

  Stor klem!

 • Tonerose on January 15, 2012

  Hei Laila,

  Hjertelig takk for gode ord! :o) Så gøy med barnedåp! Hva er planene?? :o) Moro at du har funnet inspirasjon her inne!

  Lykke til med forberedelsene, og kos deg masse med planlegginga!

  Stor klem!

 • Tonerose on January 15, 2012

  Hihi, så søt du er Maria! Håper det faller i smak!! :o) Ikke helt bestemt meg for hvordan jeg skal ha det enda, men en del ting er iallefall i boks!

  Oki, skal få lagt det ut etterhvert!

  Håper du har en herlig kveld!

  Stor klem!

 • Tonerose on January 15, 2012

  Hei Ane Lene,

  Hjertelig takk for det! :o) Okidoki, skal se om jeg ikke får gjort det etterhvert! Ønsker deg en herlig kveld!

  Stor klem!

 • Vibecke on January 15, 2012

  Heisann 🙂
  Så stilig! Min sønn blir snart 1 år og, så kjempe kjekt med masse inspirasjon fra deg 🙂 Du er kjempe flink! Ønsker meg mal på fatet 🙂 Ha en strålende søndag 🙂

 • Anonymous on January 14, 2012

  tar gjerne imot mal på stettfat, og mal på store popcornebeger;0)
  du er så flink, supert med tips,skal snart feire ettårsdag her selv;0)
  blir spennende å se bilder av ideen med serviettene;0)

  Hilsen Ann Helen

 • Anonymous on January 14, 2012

  oi glemte å skrive hilsen Linn, Sarpsborg….

 • Anonymous on January 14, 2012

  å så bra,strax 1 års feiring her å, men ei lita jente da… så dette passa mitt i blinken…. du er så flink! tror d blir råååsa og prikker som tema her 🙂

 • Det brune huset on January 14, 2012

  Hei!
  Hei!
  La meg til som følger for en liten stund siden. Har ikke kommentert noe her inne enda, så nå er det vel på tide 😉 Vil bare si at du har en fantastisk blogg, utrolig inspirerende! Kjempefint at du deler så mye. Skal ha dåp om et par uker, der har du gitt meg massevis av inspirasjon 🙂 Tusen takk! Ha en fin kveld! Hilsen Laila

 • Maria on January 14, 2012

  Gjerne legg ut malen på stettfatet! (og de store popcornboksene) 😀 Jeg gleeeder meg til å se kakebordet!! Sikker på at det blir superfint!

 • Min hobbyverden on January 14, 2012

  Hei-hei.

  Nydelig blogg du har!
  Jeg vil gjerne at du legger ut malen på det stette fatet 🙂

  Smil fra Ane Lene

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...