Før/etter-prosjekt og haging på dvd!

 Nytt bilde

Ute skinner sola, det drypper fra taket og veiene begynner å bli bare – våren er endelig på vei!!

Nytt bilde (5)

Jeg gleder meg SÅ til det blir bart i hagen, og forhåpentlig en del av alle løkene har overlevd og begynner å komme med herlige blomster.. jippi!!

Nytt bilde (6)

Noen bilder tatt ute, i inngangspartiet. Det er plusgrader ute!! (ja, jeg veit det er i sola, men..!) Den lille “ringe-klokka” ble sprayet hvit i sommer, den er fra I Gros Hage

Nytt bilde (4) Nytt bilde (3)

Her om dagen hadde vi besøk av svigermor – og hun hadde med denne utrolig søte blomsten til oss! Ser ut som bitteliten krysantemum. Santini? Noen som vet? Den er iallefall utrolig søt, i dus rosalilla farge – skikkelig vårlig! Da hun var her fikk jeg sådd litt, så nå venter jeg på et par typer tomater skal spire, sjokoladefarga paprika  etc. Spennende! :o)

Nytt bilde (10)Nytt bilde (8)

For en stund siden fikk jeg en gammel stålampe av mamma som hun ikke hadde brukt på lenge – og nå har jeg endelig fått ordna på den. Den var gullfarga med skjerm i litt forskjellige farger. Jeg hadde lyst til å ha den litt enklere, og gjerne lys.

Nytt bilde (15)

Foten sprayet jeg med hvit spraylakk, og skjermen fikk nytt trekk, det også hvitt.

Nytt bilde (1)

  Nytt bilde (7) Nytt bilde (13)

Nå har filmene jeg bestilte kommet, og jeg skal kose meg STORT med hagetitting!! Jeg ble inspirert av Ninni sitt innlegg om at hun hadde handla hagebøker rimelig på nettet. Men jeg kjøpte filmer isteden da! :o) Jeg synes det finnes så altfor lite om haging på tv, og dermed er det jo stas å se om disse filmene er noe. Jeg har såvidt begynt å se på Geoff Hamilton, og selv om kvaliteten ikke akkurat er topp (er et eller annet rart når det er mye bevegelse, men det er bare av og til. Gammel) så må jeg si at jeg storkoser meg!! Jeg har begynt på “The ornamental kitchen garden” – perfekt! :o) Filmene kjøpte jeg på her på amazon, betalte under 200  (slipper toll) for begge filmene, den ene er en samling med 3dvder.

Nytt bilde (12) Nytt bilde (11)

Riktig god helg! ♥

2 Comments

 • Lin on March 21, 2010

  Så stas med den steinsprayen!!! Hvor kjøpte du den?
  Når det gjelder Geoff Hamilton har jeg denne DVDen. Her er det bare å benke seg til. Man lærer masse. Mange bra og enkle knep!!!

 • Ninni on March 14, 2010

  Ja, er det ikke deilig med plussgrader! Hva gjør det vel om termometeret står i solen 🙂 Den første delen av gårsdagen hadde vi pluss 5 i skyggen, da smakte det virkelig av vår. Jeg spadde bort så mye av sneen i bedet med Helleborus jeg torde for ikke å skade plantene, det var så deilig å gjøre noe i haven igjen i finværet 🙂

  Du er altså så kreativ og flink med alle dine store og små prosjekter 🙂
  Man kan bli fristet over evne på Amazoon…farlig sted å være. Artig med dvd’ene du fant der, håper de svarte til forventningene. Ikke alltid jeg er helt overbevist etter å ha bladd noen sider i bøker jeg bestiller usett. Noen bomkjøp blir det innimellom. Men med de prisene, er det ikke store tapet.

  Bare kuldegradene kunne slippe taket så våren virkelig får fart på seg! Uansett kan vi kose oss med frøspirer og prikling og se det vokse og gro på planterom og i vinduskarmer 🙂 Ha en nydelig søndag Tonerose 🙂

Leave a Reply