Fredsrose

Nå blomstrer rosen Peace igjen! Jeg plantet denne tidligere i sommer, og den blomstret like etter planting. Jeg klippet vekk de avslomstrede rosene, og nå er den stappfull av knopper (ved forrige blomstring var det bare et par-tre blomster) og nå har flere av de allerde sprunget ut. Hver blomst er diger, og jeg har lest at jo hardere du kutter den tilbake jo større men færre blomster får du. Og nå er det som sagt MANGE knupper på den, men de som har sprunget ut synes jeg nå uansett kjempestore! ;o) Gøy! Rosene begynner som gule, og når de springer ut og får stått litt blir de mer kremfargede med lys rosa ytterkant.
Den oppstammede rosen jeg plantet før ferien blomstrer nå! Jeg visste at det skulle bli hvite rosen på den (håpet det stemte iallefall) – og jammen var det pene roser også! Morsomt! Nå blir det grådig spennende å se hvorvidt den overlever vinteren, tenkte jeg skulle binde strie rundt podestedet når det blir kaldt i været, og så er det bare å håpe på det beste!


Plommene begynner nå å modnes, og er deilig søte!

Nå begynner også druene å modnes, kanskje rekker de å modnes nok slik at de kan spises i år? Spennende! Den som hadde hatt et drivhus, da hadde det blitt masse druer! ..mmm..

No Comments

Leave a Reply