Frodig Roseblomstring – Lykkefund

IMG_4136 frodig roseblomstring lykkefund
Velkommen til ToneroseDesign!  ♥ Det er ikke lenge siden jeg plantet en liten “rad” med roser langs stien ute i hagen, jeg så for meg at det etterhvert kanskje kunne bli til et lite gjerde av duftende roser.. (det skal ikke stå på drømmene nei! hihi) Som du kanskje vet så har jeg sansen for frodige blomstrende hager, gjerne med blomster i høyden også. Derfor plantet jeg også noen klatreroser i håp om kanskje etterhvert å kunne ha noen rosebuer her. Nå har jeg jo verdens beste hukommelse (ehm…) – mulig det allerede er blitt 3 år siden jeg plantet disse? Allerede er det blitt SÅ frodig! Kjempegøy!! “Gjerdet” er allerede betydelig høyere enn begge gutta, og helt tett.  Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

Jeg plantet blant annet Lykkefund, en rose jeg har hatt super erfaring med tidligere – for meg har dette vært en enkel rose å få til, den vokser raskt og blomstrer rikt. Perfekt! Den er ikke remonterende, dvs den blomstrer bare en gang iløpet av sesongen – men til gjengjeld blomstrer den masssssevis da! Jeg har tidligere plantet Lykkefund i pilgrotta, som du kan se på bildene under fra forrige sesong:
klatrerose lykkefund
Rosen lukter også himmelsk – helt herlig!! Langs stien har jeg plantet litt ulike andre roser også, enn sålenge har Lykkefund fått lov til å spre seg utover – men jeg har absolutt lyst til å etterhvert feste den til rosebue( r). Sammen med denne rosen plantet jeg blant annet en buskrose, den vakre Maidens Blush. Hver rose på denne busken er SÅ vakker!! Herlig dus romantisk farge, og vakre fylte nostalgiske roser. Herlig  ♥
IMG_4145 lykkefund maidens blush
Mange andre roser er i blomst i hagen nå, kanskje jeg skulle laget et eget innlegg om noen av de? Kan skrive litt om hvilke som er favoritt her hos meg, og hvorfor! ♥ Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper du får en NYDELIG dag!
Stor klem!
tonerose underskrift

8 Comments

 • Tonerose on July 10, 2012

  Hei Merethe,

  Så gøy! Disse er jo så vakre…! =) Hihi, skjønner godt du gleder deg vilt – jeg deler din entusiasme!!

  Kos deg massevis i dag, jeg håper dagen din bir PERFEKT! =)

  Stor kleM!

 • Marthe on July 8, 2012

  Så nydelig blomstring! Ble så inspirert av tidligerer innlegg du har hatt, så har kjøpt meg Lykkefund jeg også. Gleder meg stort til de blir så store og kraftige som dine!:) Ser ut som en drøm av noen roser på bildene! Håper du har en herlig dag! klem:)

 • Frøken Hafstad on July 8, 2012

  Virkelig nydelig:) Har en bitteliten rosebusk selv i beddet mitt, som jeg var helt sikke rpå at døde i vinter. Men jeg hadde klippet den ned i fjor høst, og nå kommer det utrolig nok masse knopper på den. Må si jeg er litt stolt, for jeg eier ikke grønne fingre, hehe:)

  En nydelig slndag til deg og dine:)

 • Tonerose on July 8, 2012

  Hei A-H,

  Hjertelig tusen takk!! Så bra at du liker det, toppen!! =)

  Fortsatt flott dag til deg!

  Stor klem!

 • Tonerose on July 8, 2012

  Hei Caroline,

  Tusen takk!! =) Mhmm, ikke sant? Så gøy at du også har Maidens Blush – gleder meg til den blitt litt større her også. Men blomstrer heldigvis frodig allerede!! SÅ gøy at du nylig har plantet lykkefund, håper den imponerer i påfølgende sesonger! =)

  Så koselig, will do! =)

  Håper du får en herlig søndag!

  Stor klem!

 • merethe on July 7, 2012

  Vakre roser i blomst hos deg. har begge disse jeg også. Lykkefund er ikke så stor enda, men det kommer noen små knupper :)gleder meg vilt til de slår ut. Håper du også har en super lørdagskveld. Klem Merethe

 • A-H on July 7, 2012

  Så frodig og vakkert:) Kjempemoro med hageinnlegg fra deg også:)

  Klem

 • Caroline on July 7, 2012

  Så vakkert!!!
  Jeg elsker roser,maidens blush er et syn her i hagen og:)
  Lykkefund har jeg plantet i år,gleeeeder meg til den blomstrer:)
  Lag gjerne et innlegg om de andre rosene dine,elsker hageinnleggene dine:)
  Klem Caroline

Leave a Reply