Frukt på kakebordet { Melon }

IMG_52981_thumb[1]

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag vil jeg tipse om en idè til hvordan servere frukt på kakebordet, det er jo SÅ godt! Tidligere har jeg vist melon-pinner, men å lage søte melon-kuler passer også perfekt på kakebordet! All slags frukt passer godt på kakebordet, selv elsker jeg å fargekoordinere – såklart! hihi. Her har jeg brukt honningmelon som jeg har brukt et lite jern (formet som en halv kule) og skjært til små melonkuler med. Supersøtt, også SÅ godt! Melon har jeg plassert i små kjøkkenglass (ikea) som jeg har festet hvite blonder rundt, og avsluttet med et lyserosa silkbånd med sløyfe. Nusselig, passet perfekt på blondekakebordet vårt. Anbefales! ♥

Ønsker deg en HERLIG dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply