Fullpakkede dager ♥

IMG_3889

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I helgen var jeg så heldig å få være med på åpningsfesten til FestFabrikken i Brevik, kjempestas! Jeg hadde ikke vært i Brevik tidligere – nydelig sted! Kan bare forestille meg hvordan det er der om sommeren – magisk! Jeg stashet litt i vinduene til FestFabrikken da jeg var på besøk, selvfølgelig “mini-kakebord”- hihi! Jeg knipset noen bilder om det er noen som har lyst til å se, kanskje kan det være til inspirasjon ♥ Åpningsfesten var stor suksess, kjempekos! I går koste jeg meg masse på kurs med 4 vakre jenter – hjertelig tusen takk for en HERLIG dag jenter!! På kurset trakk vi hver vår kake, og laget nydelig pynt i form av herlige blomster og sommerfugler. De skjønne deltakerne var knallflinke, og kakene ble lekre. GØY!

Jeg henger som nevnt desverre etter med svaring av mail, kommentarer og facebook – håper å få svart alle iløpet av dagen ♥

Håper du også har hatt en fortryllende helg, og at dagen i dag blir enda bedre!

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments

 • Lise on February 18, 2013

  Det var vi som var heldige, som fikk selveste Tonerose til å kaste litt tryllestøv over både fest og utstillingsvindu. Det var ekstra gøy å være på jobb i dag og se alle som stoppet og beundret kakebordene du hadde satt opp i vinduene. Helt fantastisk! Tusen hjertlig takk. Gleder meg til neste gang du kommer til Brevik, det var så koselig å ha deg på besøk.
  Klem fra Lise

  • Tonerose on February 24, 2013

   Hihi, så søt du er Lise! =) Det var kjemepstas å få være med!

   Herlig – stas at de lokale stopper og tipper i vinduene! Antyime søta!

   Gleder meg massevis til neste gang – hjertelig takk for meg! Jeg storkoste meg! =)

   Stor klem!

Leave a Reply