Gaming-rom // Gratis print // Play nice or go home

Da var det på sin plass å dele et nytt print til gaming-rom!

Som nevnt tidligere har jeg laget en del små rammer med ulike gaming-print på gaming-rommene til gutta, dermed deler jeg nå disse her på bloggen – i tilfelle andre har lyst på litt dekor på gutterommet =)

GRATIS PRINT TIL GAMING-ROMMET

Jeg hadde en del små firkanta svarte rammer liggende, disse brukte jeg til printene. Men, disse har en litt snodig størrelse, dermed tenkte jeg det kunne være greit å dele print i størrelsen a4 isteden.

Klikk på bildet over et par ganger, da blir det større og egner seg fint til utskrift. Skriv ut på vanlig a4 kopiark, plasser gjerne i en bilderamme =)

Have fun!

Stor klem =)

// alt av gratis print finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply