Gammelrosa babykake – kaketopper modelert etter skjønne nyfødtbildet

IMG_3464_rosa_babykake_kake_barnevelsignelse

 I dag kommer som lovet et bildedryss av kaka jeg viste den modelerte kaketopperen til i går. Dette var en kake jeg syntes det var kjempegøy å lage, alltid spennende med en utfordring! Hjertelig takk skjønne Stine, for at jeg fikk lov til å lage kaka til barnevelsignelsen til lille prinsessa! Vakre Stine skriver fantastiske ord på bloggen sin DiaperDivaDiary.com om barnevelsignelsen og kaka HER ♥

diaper diva diary tonerose design baby kake

Så utrolig skjønn!!!

 Klikk deg videre om du vil se flere bilder/lese hvordan jeg ha laget den…

IMG_3467_rosa_babykake_kake_barnevelsignelse

Kaka er trukket med marsipan, og all pynt er håndlaget av marsipan. Hovedfargen er gammelrosa, og det er mange som spør hvordan jeg blander denne fargen. Da bruker jeg litt rosa pastafarge, og litt lilla. Jeg ser ann fargen, det er mulig jeg også har oppi bittelitt svart/brunt/blått. Prøv deg frem med bittelitt av fargene, og øk på litt etter litt.

IMG_3452_rosa_babykake_kake_barnevelsignelse

Herlige Stine hadde verdens skjønnest nyfødtfotografi av datteren, og spurte om jeg ikke kunne prøve å trylle litt – og lage nyfødtfotografiet i marsipan. hihi! Det var det klart jeg gjerne prøvde meg på! Det er nettopp det som er så gøy med slike designkaker, man kan lage akkurat hva man har lyst på! ♥

IMG_3453_rosa_babykake_kake_barnevelsignelse

Rundt kaka ønsket mamma’n snor med klær, bamser etc, og gjerne også masse romantiske blomster. Herlig! Stor pynt fester jeg til kaka med roayal icing (pisket eggehvitte og melis) – mindre pynt fester jeg til kaka med bittelitt vodka/vann/spiselig lim. Blomstene lager jeg i forkant slik at de tørker i fasong, klærne etc lager jeg når det skal på kaka, slik at det er mykt og følger fasongen.

IMG_3456_rosa_babykake_kake_barnevelsignelse

Et par nusselige små sko i marsipan har fått plass på kakefatet. Jeg har her brukt det lille utstikkersettet ifra FestFabrikken. Så mye enklere med disse utstikkersettene istedenfor å skjære for hånd! (kode ToneroseDesign 5% rabatt)

IMG_3463_rosa_babykake_kake_barnevelsignelse

Litt sommerfugler og andre detaljer.. Elsker dettte patchwork-cutter-settet til sommerfugler, de er tiiiidkrevende og noe knotete å lage, men synes sommerfuglene er helskjønne!

IMG_3466_rosa_babykake_kake_barnevelsignelse

Spiselig bilde av skjønne lille Ingrid Olivia! Jeg printer dette selv, har egen printer+sukkerark+spiselig farger – ønsker du spiselig bilde på din kake finnes det mange steder på nett du kan få kjøpt dette, feks Kakeboksen tilbyr spiselig bilde (kode ToneroseDesign 5% rabatt) For å lage den vakre utformede rammen rundt dette bildet (marsipan) har jeg brukt verdens nydeligste silikonform ifra FestFabrikken – jeg elsker denne forma! Det er egentlig et “skilt” – men det er såklart gøy å bruke den til litt annet også!

IMG_3472_rosa_babykake_kake_barnevelsignelse

Over alle blomstene drysset jeg såklart (hihi) litt tryllestøv – eller dvs, spiselig glitter! Synes det passer så godt på slike søte babykaker!

Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon ♥  Spør om du lurer på noe!

Ønsker deg en MAGISK dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

10 Comments

 • Inger Mari on March 13, 2013

  For en fantastisk kake:)) du er en stor inspirator. Hvordan lager du de store fine blomsterne ?

  • Tonerose on March 18, 2013

   Hei Inger Mari,

   Hjertelig takk for så godr ord! =)

   De store blomstene lager jeg ved å bruke store blomsterutstikkere, og en ball-tool for å prege litt liv inn i blomsten =) Har nå omsider fått satt opp et blomsterkurs, allerede 7 april – om du har lyst til å være med! =) Gjennomgår maaange ulike blomster, bla romantiske store blomster =)

   Ønsker deg en strålende dag!

   • Inger Mari on April 1, 2013

    Hei og takk for svar. Regner med at kurset er der du bor og det er langt til Trøndelag. Hvor kjøper du blomsterutstikkerne og hva er ball-Toril ?

    • Tonerose on April 23, 2013

     Hei igjen Inger Mari,

     Jepp, kursene holdes i Drammen/Mjøndalen =) BLomsterutstikkere kan kjøpes feks hos kakeboksen.no – ball tool er et modeleringsverktøy med en kule/ball i enden =)

 • Stine on February 25, 2013

  Vakreste kaka ever! 😉 <3 ..Jeg skrev litt om deg da vetdu: http://www.diaperdivadiary.com/magiker-med-marsipan 😉
  Ha en aldeles nydelig mandag nydelige du :-*

  • Tonerose on March 18, 2013

   Hei Stine!

   Ah, altforaltforaltfor sen med å få lest/svart på kommentarer her inne på bloggen.. beklager! SÅÅÅ koselig snille skjønne Stine! HJERTELIG tusen takk for så utrolig gode ord! =) Nå ble jeg GLAD!! =)

   Det var en ÆRE å få lov til å lage kake til skjønne lille prinsessa di, tusen hjertelig takk Stine!

   Ønsker deg en vidunderlig dag i solskinnet!

   Stor klem! =)

 • anette on February 22, 2013

  Nyyyyydelig Tone 😀 😀 strålende vakker kake !!!!

  klemmer anette:)

 • Vibeke on February 22, 2013

  Som vanlig helt fantastisk nydelig Tone 😉
  Supert med litt inspirasjon før jeg sitter i gang med dåpskake til min datter 😉
  Et lite spm: når man limer fast ting med royal icing, er den synlig? Hva fester du isåfall de putte små kulene med? Holder det å pensel på litt vann?

  Ha en nydelig dag;)

  Klem

  • Tonerose on February 24, 2013

   Hei Vibeke,

   Hjertelig takk! =) Jeg fester stor/tung pynt med royal icing – men bare på baksiden/midten bak så det ikke synes. Til mindre ting som feks sukkerperler bruker jeg bare bittelitt vann ja! =) husk å bare ha på bittelitt i midten, slik at dette ikke blir synlig heller =) Til pynt bruker jeg evt også bittelitt vodka isteden, da alkoholden gjør at det fordamper raskere enn vann

   Takk for det – ønsekr deg en herlig dag også!

   Stor klem!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...