Gammelrosa kake med blonder & blomster { 4 etg }

IMG_5748

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens kake er en utstillingskake jeg laget til FestFabrikken, den står utstilt i vindusutstillingen i butikken i Brevik. Jeg fikk helt frie tøyler på utstillingen – og da var det klart jeg laget noe som jeg selv liker  ♥ GØY! Klikk deg videre om du har lyst til å se flere bilder/lese om hvordan jeg laget den…

IMG_5749

Kaken er i 4 etasjer, trukket med marsipan – og all pynt også laget i marsipan.

IMG_5733

Den ene etasjen har jeg dekorert med sugarveil, en sukkermasse som strykes utover silikonmatte, og deretter kan løsnes ifra denne når den er tørket. Rundt kanten har jeg sprøytet med royal icing (pisket eggehvitte og melis) for å få en jevn overgang. “Brosjen” har jeg laget av marsipan og mini-sukkerperler.

IMG_5745

Jeg har i det siste fått litt dilla på disse store pion-lignende blomstene jeg etterhvert har idèmyldret meg frem til – dermed måtte jeg såklart ha med et par slike på kaka! Alt spiselig, jeg bruker ingen ståltråd, blomsterteip etc på blomstene mine. Laget av marsipan.

IMG_5738

Øverste etasje dekorerte jeg med et damask-aktig mønster, personlig er nok dette favorittetasjen min på denne kaka ♥ Laget av royal icing, dvs pisket eggehvitte og melis.

IMG_5732

Jeg ønsket å ha en litt romantisk stil på denne kaka, dermed tenkte jeg det kunne være gøy med litt rysjer. Hvorfor ikke? hihi.

IMG_5734

Nederste etasje dekorerte jeg med blomster, lag-på-lag. Festet til kaka/marsipanen med litt vann ♥

IMG_5748

Hele kaka har jeg sprayet med baby pink spray ifra PME, fåes kjøpt hos FestFabrikken. Jeg hadde farget marsipanen jeg trakk kaka med først, men all pynten er “bare” farget med denne rosa sprayen ♥

Håper dagens innlegg er til inspirasjon ♥ Stas at DU tittet innom hos meg i dag!

Ønsker deg en FANTASTISK dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

4 Comments

Leave a Reply