Gardiner med tekst ♥ …og juleplanlegging.

nostalgisk gardin

Jeg har laget nye gardiner til stua vår! Jeg syntes de vi hadde var så mørke og “tunge”, og ville gjerne slippe mer lys inn og få det litt mer åpent i stua. Dermed fjernet mannen  min gardinstengene for meg, og jeg sydde kapper som jeg hang “inni” vinduene isteden.

IMG_8716IMG_8715

IMG_8711 IMG_8712

Syntes disse kappene var så søte, med de romantiske detaljene. Det finnes så mange søte wallstickers, og dermed tenkte jeg at hvorfor kan man ikke like gjerne ha tekst på gardinene? Også så mye enklere å skifte ut, om man blir lei av de, eller teksten. Først lurte jeg på å brodere på de, men så ville jeg gjerne ha de oppe NÅ, og dermed ble det slik isteden. Men jeg ble fornøyd! Stua er SÅ mye lysere nå, helt herlig! ♥

gardin med tekst

Vi har tre vinduer i stua, på den siste kappa står det “Livet er hva man gjør det til”. Prosjektet jeg er i gang med nå, er å sy hvite linposer med blondekant til julekalender til lille Lukas. Tenkte det ville være koselig med hjemmelaget adventskalender, med en liten leke for hver dag!  Håper å få tid til å brodere på tall etterhvert. Må se om jeg kan tegne noe mønster, brodere er ikke noe jeg gjør så ofte akkurat… :o) Nå er det bare 2,5mnd igjen til termin (ojojojoj!), så derfor er jeg litt tidlig ute med juleplanleggingen. Allerede funnet ut hvordan årets julekule skal bli!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

julekalender

Takk for at du tittet innom, jeg ønsker deg en HERLIG dag! ♥

6 Comments

 • Mine Blomster on October 17, 2010

  Hei , vilken fin blogg du har, og så mange vakre blomster i din hage. ;O)
  Jeg googlet og kom inn i din lille verden..
  Det jeg googlet om, var om Sjokolade Cosmos… ønsket er å vite hva jeg skal gjøre med den i min hage før frosten og snøen kommer for fullt. Hvet du om den må graves opp, eller om den bare må dekkes til. Holder den til neste år????
  Er såååå begeistret for denne blomsten, den er bare så utrolig vakker ;O)
  Kan du hjelpe meg?

  Hilsner fra
  Mine-Blomster
  ;O)

 • Line fra huset på landet on October 9, 2010

  Nydelig! Linposene var jo bare skjønne. Det kommer til å bli kjempefine til den bruken:)
  Oj..tenk det ja. Synes ikke det er lenge siden jeg leste at du var svanger jeg;) og nå er det 2,5 måned til bare?!! Jøje meg..ikke lenge til jul nå!!
  Gode klemmer fra Line

 • Linda on October 8, 2010

  Det ble råfint:) Hyggelig med innlegg fra deg igjen:) Og Så spennende med terminen som nærmer seg:)Lykke til med forberedelsene:) Klem

 • Blomsterguri on October 7, 2010

  Det var fine gardiner. Kan du avsløre hvor slike kan kjøpes?

 • krepsemor on October 7, 2010

  Ooooops, mente såklart stua =)

 • krepsemor on October 7, 2010

  Så koselige gardiner! Det ble nok mye lysere på kjøkkenet nå. Oj, bare 2.5 mnd igjen til den lille kommer? Tiden går fort, og julen kommer veldig fort, så det er nok lurt å begynne med forberedelser allerede nå! Lykke til med alle gjøremål =)

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...